Koop je tickets

Schoolreisje

Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

Basisonderwijs en BSO’s

Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? In DierenPark Amersfoort beleeft je klas onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners. Al spelend tussen de dieren, leer je van alles over de dierenwereld. Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig reusachtige dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

Reservering aanvragen

Speurtocht en extra’s

Wil jij het schoolreisje extra speciaal maken? Kies dan voor een leerzame speurtocht, een ritje in de Berenboemel, een smulpakket of nog meer leuke extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten in DierenPark Amersfoort. 

Entree DierenPark Amersfoort€ 11,00 per persoon
Entree + smulpakket friet
Friet met saus + Cool Bear 0,0% suiker
€ 15,50 per persoon
Entree + smulpakket broodje
Twee belegde boterhammen + Flesje mineraalwater
€ 15,50 per persoon

Veilig dagje uit

Bij DierenPark Amersfoort gaan we voor een leuk en veilig dagje uit. Een schoolreisje bij DierenPark Amersfoort is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de Veilig Samen Uit-pagina om te ontdekken hoe een bezoek aan ons park tijdens corona er uitziet.

Vragen?

Heb je vragen over een schoolreis, of heb je hulp nodig bij het boeken? Neem contact op met één van onze medewerkers!

Reservering aanvragen