Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Dinobos

Maak een onvergetelijke tijdreis naar miljoenen jaren geleden. In het vernieuwde Dinobos van DierenPark Amersfoort zie je de brachiosaurus torenhoog boven het bos uitsteken en hol je net op tijd weg voor de woeste T-rex. Ontdek alles over dinosaurussen en de tijd waarin zij leefden, sta oog in oog met reusachtige dino’s, maar kijk uit voor de gevaren die toen op de loer lagen! 

Dinobos Dinopark DierenPark Amersfoort (3)

Op naar lang, lang geleden

In het Dinopark in de dierentuin beleef je een onvergetelijk avontuur. Je stapt in de tijdmachine en reist terug naar miljoenen jaren geleden. Ontdek alles over de dino’s en de dinotijdperken waarin zij leefden. Maar pas op…. Je bezoek is niet zonder gevaar! 

Dinobos Dinopark DierenPark Amersfoort (2)

Het is een spannende, avontuurlijke tijdreis waar je uitdagingen moet trotseren. Onheil komt steeds dichterbij en het einde van elk tijdperk is in zicht. Een gigantische meteorietinslag maakt een einde aan het leven van alle dino’s. Breng jezelf in veiligheid! Ren, vlieg of loop van avontuur naar avontuur. 

Jouw reis begint…

Jouw tijdreis gaat door drie dinotijdperken. Start in het Trias met droge steppen en moerasgebieden. Je vervolgt je route via het groene Jura naar het Krijt, het laatste dinotijdperk. Onderweg ontmoet je tientallen dino’s! Ontdek hoe zij samenleefden, wat er op hun menu stond en hoe hun leefomgeving eruitzag. 

Dinobos | DierenPark Amersfoort

Ontmoet de allereerste dino’s in het Trias, voel je klein naast de gigantische, maar tragere langnekken in het Jura en sta versteld van de indrukwekkende (en gevaarlijke) dino’s uit het Krijt. Laat je verrassen en beleef een onvergetelijk avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. 

Dinobos | DierenPark Amersfoort