Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

Dierenpark in de klas

Wil jij een unieke gastles laten verzorgen door een echte dierenkenner? Dat kan! De Gidsen van DierenPark Amersfoort zitten bomvol dierenkennis en brengen graag een bezoekje aan jouw klas. Met een tas voor materialen en een hoofd vol dierenverhalen houden de gidsen iedere leerling bij de les.

Bereid de leerlingen voor op het schoolreisje dat voor de deur staat of geef de biologieles een interessante twist. Na een uur weet de hele klas een heleboel over de dieren in DierenPark Amersfoort én in de natuur. DierenPark Amersfoort verzorgt drie verschillende lessen: voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw.

Help de natuur

De kosten voor een verzorgde gastles zijn € 50,- per les. De opbrengst gaat naar het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund, de stichting die natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld steunt. Graag ontvangen wij de aanvraag minimaal drie weken van tevoren. Het is ook mogelijk om de Gids in meerdere groepen uit te nodigen. Hij/zij wil (per lokaal) gebruikmaken van een digitaal schoolbord of een laptop met een beamer.