Tickets Tot € 5,- korting
Tickets Tot € 5,- korting

Nieuw: Chimpanseevallei

Ga vanaf deze herfst mee op avontuur in de gloednieuwe Chimpanseevallei van DierenPark Amersfoort. Tussen de bomen in het nieuwe themagebied kom jij erachter waarom het bos zo belangrijk is voor de chimpansees en ontdek jij waarom deze apensoort zo bijzonder is. Maar pas op: hun leefgebied is in gevaar. Kom in actie! 

Deze herfst geopend

In het bos van DierenPark Amersfoort krijgt onze chimpanseegroep een nieuwe vallei. Een groot, groen themagebied voor de chimpansees, maar ook voor jou. Sta in de Chimpanseevallei oog in oog met deze bijzondere mensapen en ontdek hoe jij deze apensoort in de natuur kunt helpen. Ga samen met je familie op een razend spannend avontuur!  

Compleet nieuw themagebied

Chimpanseevallei - DierenPark Amersfoort

Dit ontdek jij in de Chimpanseevallei

Klim met de chimpansees de boom in

Chimpanseevallei - DierenPark Amersfoort

Volg alle stappen

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van de nieuwe Chimpanseevallei en de chimpanseegroep? Meld je aan voor de nieuwsbrief en houd ons TikTok, YouTube– en Instagramkanaal in de gaten om op de hoogte te blijven van de bouw. 

De wildste avonturen

In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!