Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

Schoolreisje

Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds. Via de Klim Alles-route klauter je onder, boven en langs de dieren. Met de gratis speurtocht ontdek je het park en leer je van alles over de dierbewoners. Midden in het land, midden in het bos, steek je wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Basisonderwijs en BSO’s

Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinobos waar je levensgrote dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

Vernieuwd Dinobos & Dierkeuken

Maak een onvergetelijke tijdreis naar miljoenen jaren geleden. In het vernieuwde Dinobos van DierenPark Amersfoort zie je de brachiosaurus torenhoog boven het bos uitsteken en hol je net op tijd weg voor de woeste T-rex. Ontdek alles over dinosaurussen en de tijd waarin zij leefden, sta oog in oog met reusachtige dino’s, maar kijk uit voor de gevaren die toen op de loer lagen! En bezoek vanaf nu de gloednieuwe Dierkeuken van DierenPark Amersfoort. De Dierkeuken is dé plek waar het voedsel van onze dierbewoners wordt klaargemaakt door de dierverzorgers. Ontdek waar een luiaard van smult en hoeveel een giraffe op een dag eet. Neem jij een kijkje in de Dierkeuken?

Verschillende pakketten

Naar wens kun je je schoolreisje uitbreiden met een gezond lunchpakket, een ritje in de Berenboemel en nog meer leuke en leerzame extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten en neem een klas vol echte Dierennerds mee naar huis!

2024
Entree DierenPark Amersfoort
Educatieve speurtocht
€ 12,50 per persoon
+ Smulpakket friet
Friet met saus + Wicky
+ € 5,95 per persoon
+ Smulpakket broodje
Tarwebolletje met beleg + appel + flesje mineraalwater
+ € 5,95 per persoon
* Gratis één kopje koffie of thee voor begeleiders

Reserveren

Heb je vragen over een schoolreis, of heb je hulp nodig bij het boeken? Neem contact op met één van onze medewerkers!

De wildste avonturen

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!