< Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Tickets

 • Welke (kortings)bonnen nemen jullie aan?

  Wij accepteren Iris-cheques en VVV-bonnen en de VVV Cadeaukaart bij de entreekassa en de abonnementenbalie.
 • Wat zijn de abonnementsprijzen?

  Een abonnement voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar kost € 46,50 p.p. Kinderen vanaf dertien jaar en volwassenen betalen € 55,- p.p. Kinderen van nul tot en met twee jaar mogen het hele jaar gratis mee. Het is ook mogelijk om een parkeerabonnement te kopen, dit kost € 32,-.
 • Is mijn abonnement nog geldig?

  Ja! Dat is mogelijk, maar je kunt het ook zelf makkelijk checken via de abonnementenwebshop. Het e-mailadres dat je bij het afsluiten van het abonnement hebt doorgegeven is je gebruikersnaam. Via de optie ‘wachtwoord vergeten’ kun je een eigen wachtwoord aanmaken, vervolgens inloggen en je geldigheidsdatum controleren. Wel even handig om te weten is dat de webshop het beste werkt op brede schermen, zoals tablets en vaste computers.
 • Kunnen jullie scannen vanaf mijn telefoon?

  Tickets kunnen worden gescand vanaf de telefoon. Zorg ervoor dat je deze hebt gedownload en dat je geen internetverbinding nodig hebt om het bestand te openen. Daarnaast raden wij je aan om de helderheid van je beeldscherm te verhogen zodat de barcode goed zichtbaar is, dan is het makkelijker om de tickets te scannen.
 • Ik heb mijn tickets niet ontvangen, wat nu?

  Vervelend dat je de kaarten niet hebt ontvangen. Het is mogelijk dat deze per ongeluk in je spambox terecht zijn gekomen. Als dit niet zo is, kun je contact opnemen met Ticketcounter door … te bellen naar 010 751 6400. Zij helpen jou graag verder!