< Praktische info

Abonnementen

Wil jij een jaar lang genieten van onze dieren én leuke extra’s? Koop dan jouw abonnement direct online. Met telkens nieuwe geboortes blijft een bezoekje altijd feest!

Goed nieuws: ons park is weer open voor bezoekers! Lees hier meer over hoe jouw dagje uit in ons park er straks uitziet. 

Jaarabonnement

Tarieven
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 54,00
Ouder kind of volwassene € 59,00
Parkeerabonnement € 32,00

*Bekijk hier de voorwaarden

*Lees hier de veelgestelde vragen bij het online kopen van je abonnement

Als abonnementhouder ontvang jij met je abonnementspas 10 procent korting in onze horeca en winkels. Daarnaast kun je met korting andere parken bezoeken. Download de Voordeelflyer!

Koop hier je abonnement

Abonnement verlengen

  • Belangrijk! Je moet bij je eerste bezoek aan de website eerst je wachtwoord aanpassen via ‘wachtwoord vergeten’. Daarna kun je inloggen. Jouw e-mailadres is je gebruikersnaam.  
  • Let op: lukt het inloggen niet? Maak dan in elk geval geen nieuw account aan! Mail naar info@dierenparkamersfoort.nl in plaats van ons te bellen, dan kunnen wij jou sneller helpen. Wij kijken graag samen met jou hoe we het probleem kunnen verhelpen.

Geef een abonnement cadeau

Wil je iemand verrassen? Geef dan een abonnement cadeau. Deze cadeaupas is in te wisselen tot een half jaar na aanschaf en is een jaar lang geldig. Je kunt de pas aanschaffen bij onze abonnementenbalie, deze is te vinden in winkeltje Apegoed aan het eind van jouw ronde dierenpark. Of geef je bestelling op per e-mail via info@dierenparkamersfoort.nl, dan komen de verzendkosten er bovenop. Houd rekening met een verwerkingstijd van drie werkdagen.

....