< Praktische info

Abonnementen

Wil jij een jaar lang genieten van onze dieren én leuke extra’s? Koop dan jouw abonnement direct online. Met telkens nieuwe geboortes en leuke evenementen blijft een bezoekje altijd feest!

Update coronavirus: met het oog op het belang van onze dieren, bezoekers en medewerkers hebben wij besloten ons park vanaf zaterdag 14 maart 2020 tot nader order te sluiten.

Jaarabonnement

Een Jaarabonnement is een jaar geldig. Bij dit abonnement ontvang je een voordeelflyer boordevol extra’s, met kortingen die kunnen oplopen tot € 100,00.

Extra voordelen

  1. Toegang tot speciale evenementen
  2. Gratis 5-rittenkaart voor de attracties
  3. Eenmalig 50% korting voor een introducé
  4. 10% korting op je aankoop in onze winkels en horeca
  5. Nieuw! Bij aanschaf van een kinderabonnement een leuke verrassing

Lees hier de voorwaarden

Tarieven Jaarabonnement
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 46,50
Ouder kind of volwassene € 55,00
Parkeerabonnement € 32,00

*Let op: het parkeerabonnement is alleen verkrijgbaar aan de kassa.
*Lees hier de veelgestelde vragen bij het online kopen van je abonnement

Koop hier je abonnement

Geef een abonnement cadeau

Wil je iemand verrassen? Geef dan een abonnement cadeau. Deze cadeaupas is in te wisselen tot een half jaar na aanschaf en is een jaar lang geldig. Je kunt de pas aanschaffen bij onze abonnementenbalie. Of geef je bestelling op per e-mail via info@dierenparkamersfoort.nl, dan komen de verzendkosten er bovenop. Houd rekening met een verwerkingstijd van drie werkdagen.

*Vanaf 1 januari 2019 vervalt het 65+ abonnement en het 65pluskind-abonnement en is het niet meer mogelijk om deze te verlengen. Vanaf 1 april 2019 vervalt het Midweekabonnement en is het niet meer mogelijk om deze te verlengen. Wel krijg jij € 5,00 korting als je jouw Midweekabonnement bij onze abonnementenbalie verlengt naar een Jaarabonnement. Deze actie geldt alleen voor bezoekers met een Midweekabonnement en is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Spaarkaart

Vanaf 1 januari 2020 worden er geen spaarkaarten meer uitgedeeld voor de spaarkaartactie. Kom voor 1 maart 2020 naar het park om je spaarkaart vol te maken en in te leveren!

....