Tickets Korting
Tickets Korting

Kortingsacties

Wil je DierenPark Amersfoort bezoeken met korting? Op deze pagina vind je onze kortingsacties.

30% voorjaarskorting

Online-korting: bestel je tickets met 30% korting met de code VOORJAAR23. OP = OP!

  • Kortingscode is van 3 april tot en met 31 mei 2023 in te wisselen, voor beschikbare data van 3 april tot en met 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt.
  • Tickets die voor een datum van 3 april tot en met 31 mei 2023 zijn gekocht met de kortingscode zijn geldig van 3 april tot en met 31 mei 2023 en eenmalig te gebruiken.
  • Wil je toch op een andere dag komen? Dan zijn de tickets gratis om te boeken binnen de aangegeven geldigheid en de beschikbare tijdsloten.
  • De korting geldt voor de kassaprijs en is niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en voordelen en zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Feestkorting: 75 jaar = € 7,50 korting op een abonnement 

DierenPark Amersfoort bestaat 75 jaar en trakteert! Feestactie: neem tijdens en rondom het Feestweekend (18 t/m 31 mei) een jaarabonnement en krijg € 7,50 korting. 

  • De korting geldt van 18 t/m 31 mei 2023 bij het aanschaffen van een nieuw abonnement of het verlengen van een abonnement, zolang de voorraad strekt.  
  • De korting geldt alleen op een betaald volwassenen- en kinderabonnement, dus niet op gratis registratiepassen, deeltijdabonnementen, zorginstellingabonnementen en parkeerabonnementen.
  • De korting wordt automatisch verrekend bij het aanschaffen of verlengen van een abonnement. Dit kan bij de abonnementenbalie op het park of online via abonnement-dierenparkamersfoort.nl. Bij het online aanschaffen of verlengen zie je de korting verschijnen in de winkelmand, na het toevoegen en koppelen van de abonnementen.  
  • Loopt je abonnement later af dan 31 mei? Dan kun je je abonnement alvast verlengen, de korting wordt automatisch verrekend. De nieuwe verloopdatum is dan een jaar na de huidige verloopdatum.  
  • De korting is niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en voordelen en zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Alleen actie van de verrekening van de entreeprijs (€ 10,- korting als je een abonnement afsluit op de dag van je bezoek en je aangeschafte ticket inlevert) kan in combinatie met deze actie ingezet worden. Dit kan alleen bij de abonnementenbalies op het park.  

Online tickets op datum: tot 8% korting

Bestel je online ticket op datum en ontvang tot 8% korting. Reguliere tickets die je voor een bezoek in 2023 via onze eigen website aanschaft, hebben een geldigheid tot en met 31 december 2023. Je hebt dus de mogelijkheid om de datum om te boeken binnen de geldigheid, als het niet lukt om op de gereserveerde datum te komen.