Koop je tickets

Corona

 • Hoe ziet mijn dagje dierenpark er nu uit met de aangepaste maatregelen?
  Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Met de aangepaste maatregelen ziet jouw bezoek er anders uit dan je misschien gewend bent. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina om te lezen wat dit betekent voor jouw dagje uit in ons park.
 • Heb ik een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig om het park te bezoeken?
  Nee, volgens de laatste berichten vanuit de overheid is het op dit moment niet nodig om een coronatoegangsbewijs (QR-code) te hebben om ons park te bezoeken. Je hoeft dus géén coronatoegangsbewijs bij de entree te laten zien. Ook bij de toiletten en de afhaallocaties in onze horeca is er, net als in de rest van Nederland, geen coronatoegangsbewijs nodig. Alleen wanneer je binnen in een horecagelegenheid wil consumeren, dan zal er wel om een bewijs worden gevraagd. Het is op dit moment nog onduidelijk wat het toekomstige gebruik van een coronatoegangsbewijs precies gaat betekenen voor DierenPark Amersfoort en wanneer dit precies ingaat. Wij wachten de verdere informatie van de overheid hierover af. Als er meer duidelijk is, communiceren wij hierover via onze Veilig Samen Uit-pagina en via onze social mediakanalen.
 • Private: Wat verandert er precies vanaf zaterdag 6 november?
  Wegens de aangescherpte RIVM-maatregelen heeft de overheid bepaald dat vanaf aanstaande zaterdag 6 november op de binnenlocaties van doorstroomlocaties een mondkapje moet worden gedragen voor iedereen vanaf 13 jaar, m.u.v. de locaties waar gebruik wordt gemaakt van een coronatoegangsbewijs. Dit geldt ook voor deze locaties in ons park. Wil je dus in ons park binnen in een horecagelegenheid consumeren, dan moet je je coronatoegangsbewijs laten controleren. Bij de overige binnenlocaties is het verplicht een mondkapje te dragen. Het dringende advies tot het houden van anderhalve meter afstand tot andere huishoudens blijft van kracht in het park. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina voor alle actuele maatregelen.
 • Moet ik een mondkapje dragen?
  Wegens de aangescherpte RIVM-maatregelen heeft de overheid bepaald dat op de binnenlocaties van doorstroomlocaties een mondkapje moet worden gedragen voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt ook voor deze locaties in ons park. Het is dus verplicht een mondkapje te dragen in onze winkels en binnenlocaties. Wil je binnen in een horecagelegenheid consumeren, dan moet je je coronatoegangsbewijs laten controleren en ook daar een mondkapje dragen. In het buitenlucht is het niet verplicht om een mondkapje te dragen. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina voor alle actuele maatregelen.
 • Is er eenrichtingsverkeer in het park?
  Nee, maar wij blijven wel een route adviseren als je alle dieren in het park wil zien.
 • Bekijk alle vragen over Corona >