< Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Corona

 • Heb ik een een negatieve coronatest nodig om het park te bezoeken?

  Nee,  volgens de laatste berichten vanuit de overheid is er geen sneltest nodig om een bezoek aan ons park te brengen. We zijn ervan overtuigd dat ons dierenpark veilig en verantwoord open kan met de huidige Veilig Samen Uit-maatregelen
 • Moet ik een mondkapje dragen?

  Als je ons park bezoekt, is het niet verplicht om een mondkapje te dragen, ook niet in onze binnenlocaties. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina om te lezen hoe jouw dagje uit in het park eruit ziet.
 • Mag ik alleen met mijn gezin op bezoek komen of kan ik ook langskomen met vrienden / opa’s en oma’s?

  Wij houden hiervoor de richtlijnen vanuit het RIVM aan. Reserveer voor maximaal twee personen, met uitzondering van kinderen en personen uit eenzelfde huishouden. Dan hoef je onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
 • Welke verblijven of locaties in het park kunnen tijdelijk niet bezocht worden?

  Onze binnenlocaties zijn weer open! Wel geldt daar een maximaal aantal personen, onze binnenlocaties zullen daarom voor een groot deel openen onder begeleiding. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze gidsen en medewerkers. We gaan ervoor dat de binnenlocaties zo vaak mogelijk geopend zijn, maar het kan dus voorkomen dat locaties gesloten zijn op het moment dat je ons park bezoekt. Dit geldt dus voor het Rijk der Reuzen (binnenverblijf olifanten, olifanten zijn meestal vanaf 10.00 uur buiten), het Schildpaddenhuis (Reuzenschildpadden), het Honderdduizend Dierenhuis (reptielen, insecten en museum) en De Nacht (met o.a. de luiaards). Goed om te weten dat De Nacht maar vanaf 13.00 tot 15.00 uur geopend is (is het weekend van 11.00 tot 15.00 uur), maar ook die opening is afhankelijk van de beschikbaarheid. Het maki-eiland is af en toe open, maar dit is ook alleen onder begeleiding van gidsen. Toiletten zijn natuurlijk altijd open en voor onze horeca werken wij met afhaallocaties en verschillende zitplekken, verspreid door het park. 
 • Is er eenrichtingsverkeer in het park?

  De looproute in het park is aangepast, zodat we de 1,5 meter afstand tussen gezinnen kunnen waarborgen. Jij kunt onze dieren bewonderen volgens een aangegeven eenrichtingsroute.
 • Hoe ziet mijn dagje dierenpark er nu uit met de aangepaste maatregelen?

  Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Met de aangepaste maatregelen ziet jouw bezoek er anders uit dan je misschien gewend bent. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina om te lezen wat dit betekent voor jouw dagje uit in ons park.