Koop je tickets

Veilig Samen Uit

Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. In ons dierenpark volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Hier lees je alles over wat dit betekent voor jouw dagje uit.

Laatste update: 21 september 2021 13.30 uur

Hoe ziet jouw bezoek eruit vanaf 25 september?

Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Jouw bezoek komt er anders uit te zien dan je misschien gewend bent. Hier lees je alles over wat dit betekent voor jouw dagje uit.

Wij vragen je om een datum en uur van aankomsttijd vooraf te reserveren als je een ticket koopt of al hebt. Zo zorgen we voor een betere spreiding bij onze entree. Abonnementhouders hoeven vanaf 25 september 2021 niet meer te reserveren. 

Om DierenPark Amersfoort te bezoeken heb je géén coronatoegangsbewijs nodig. Ook is er geen coronatoegangsbewijs nodig om eten en drinken af te halen bij een van onze horeca-afhaallocaties.

Het houden van 1,5 meter afstand is niet meer verplicht, maar vanuit de overheid blijft het dringend advies gelden om afstand te houden van andere huishoudens. Wij verzoeken je daar vriendelijk rekening mee te houden.

Je kunt voor maximaal twee personen reserveren, met uitzondering van kinderen en personen uit eenzelfde huishouden. Dan hoef je onderling geen 1,5 meter afstand te houden. 

Alle binnenlocaties zijn weer volledig geopend.
Het Maki-eiland, dat zich buiten bevindt, is niet altijd open. Het eiland is namelijk alleen opengesteld onder begeleiding. Dit omdat er afstand gehouden dient te worden met de maki’s. Deze soort is namelijk extra vatbaar voor het virus.

Betalen

Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos of met je pinpas te betalen. Op een aantal locaties is contant betalen niet mogelijk.

Was regelmatig je handen. Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

Blijf thuis als jij of iemand in je huishouden koorts of verkoudheidsklachten (zoals een loopneus, keelpijn, hoesten, verhoging) heeft. Heb je jouw bezoek al gereserveerd, dan kun je via de link in de bevestigingsmail een nieuw tijdslot reserveren.

Had jij een ticket of een abonnement dat geldig was in de periode dat ons park gesloten was? Bekijk deze pagina om te zien wat voor jou van toepassing is.

Veelgestelde vragen

coronamaatregelen