Veilig Samen Uit

Goed nieuws: ons park is weer open voor bezoekers! Ga met je gezin op ontdekking in ons avontuurlijke park en ontmoet de dieren. Weer fijn samen naar buiten in een veilige omgeving, binnen de regels van de 1,5 metersamenleving. Wij kijken naar jou uit!

Hoe ziet jouw bezoek eruit?

Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Jouw bezoek komt er anders uit te zien dan je misschien gewend bent. Hier lees je alles over wat dit betekent voor jouw dagje uit.

Reserveer je bezoek vooraf online, ook als je abonnementhouder bent of al een ticket hebt. Voorlopig kunnen wij geen (kortings)vouchers of (actie)passen aannemen. 

Wij zorgen dat er overal 1,5 meter afstand mogelijk is. Dit betekent dat sommige dierverblijven tijdelijk dicht zijn en je geen gebruik kunt maken van onze rookzones. Ons park is daarmee een volledig rookvrij park.

Bewonder de dieren via de aangegeven route. De route gaat één kant op, dus je kunt niet terug. Zo zorgen wij dat het niet te druk wordt. Op verschillende plekken kun je eten of drinken afhalen.

Er zijn extra hygiënepunten in het park voor jou als bezoeker en wij maken belangrijke contactpunten extra vaak schoon. Je kunt tijdelijk niet met contant geld betalen, maar alleen contactloos of met je pinpas.

Honden mogen tijdelijk niet mee naar binnen in het park. Zo kunnen wij de 1,5 meter afstand tussen gezinnen waarborgen. Kom je op bezoek, laat je hond dan thuis.

Blijf thuis als jij of iemand in je huishouden koorts of verkoudsheidsklachten (zoals een loopneus, keelpijn,  hoest, verhoging) heeft. Heb je jouw bezoek al gereserveerd, dan kun je via onze website een nieuw tijdslot reserveren.

Welke maatregelen nemen wij?

Wij geven jou drie garanties tijdens jouw dagje uit. Deze komen uit het protocol ‘Veilig Samen Uit’ en passen bij de richtlijnen van het RIVM. Dit kun jij van ons verwachten:

  1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens
  2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie
  3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
....

Veelgestelde vragen

Heropening