Tickets Tot € 5,- korting
Tickets Tot € 5,- korting

Ons park is weer open!

Fantastisch nieuws! Ons park is weer geopend. DierenPark Amersfoort was tijdelijk gesloten van 19 december 2021 tot en met 25 januari 2022. Heb jij een abonnement of ticket dat geldig was in de periode dat ons park gesloten was? Op deze pagina vind je wat voor jou van toepassing is.

Bekijk hieronder wat voor jouw type ticket van toepassing is. Dit geldt voor de tickets waarvan de originele geldigheid afloopt in de periode dat ons park gesloten was.

Heb je een ticket? 

Als je een regulier dagticket via onze eigen website hebt gekocht, kijk dan goed naar de geldigheid op jouw toegangsticket. Heb je een ticket via onze eigen website met een originele geldigheid tot en met 31 december 2021? Deze (parkeer)tickets hadden wij voor je verlengd tot en met 30 juni 2022, deze tickets zijn inmiddels verlopen. Heb je een ticket met een originele geldigheid tot en met 31 december 2022? Deze tickets zijn inmiddels ook verlopen.

Heb je een kortingsticket gekocht voor de Warme Winterweken die plaats zouden vinden in de kerstvakantie van 2021-2022? Wij hebben deze kortingtickets kosteloos voor je omgezet naar een regulier dagticket én verlengd tot en met 30 juni 2022. Deze tickets zijn dus verlopen.

  • Kruidvat, Etos, ANWB, Eropuitweken, Vakantieveilingen, Actievandedag, Lidl Plus App, ING Rentepunten, Jumbo Extra’s, Tiqets, Ticko (CenterParcs, Droomparken, Fletcher), Landal, Airmiles, Touch Tickets, Eurosparen Winter Eropuit, NS Spoordeelwinkel 

Heb je een ticket via Kruidvat, Etos, ANWB Zomer Eropuit, ANWB Regulier, DPG Media Eropuit Weken (AD, Volkskrant, Leukstetickets.nl, Margriet etc.), Vakantieveilingen, Actievandedag, Lidl Plus App, ING Rentepunten, Jumbo Extra’s, Ticko (CenterParcs, Droomparken, Fletcher), Landal, Airmiles, Touch Tickets (Personeelsvoordeelwinkel, BDU, AH Loyalty), Eurosparen Winter Eropuit of NS Spoordeelwinkel? Dan hebben wij deze tickets voor je verlengd tot en met 30 juni 2022. Deze tickets zijn dus verlopen.

  • Loterijen (Postcode Loterij, Vriendenloterij) 

Er zijn veel verschillende acties via de Loterijen. Bekijk dus goed welk type ticket je hebt om de geldigheid te achterhalen. Heb je een ticket via Postcode Loterij of Vrienden Loterij ‘Dagje uit naar keuze 2021′? Dan zijn deze tickets nog geldig tot en met 31 juli 2022. Deze tickets zijn dus verlopen. Heb je een ticket via Vrienden Loterij ‘Vier gratis dierentuinkaartjes 2021’ of Vrienden Loterij ‘Dagje Dierentuin 2021’? Deze tickets hebben wij voor je verlengd tot en met 30 juni 2022 en zijn dus verlopen. Heb je een ticket via de Postcode Loterij Voordeelagenda 2021/2022? Deze tickets waren nog geldig tot en met 1 januari 2023 en zijn dus ook verlopen.

  • Vriendenticket 

Als abonnementhouder kun je een Vriendenticket aanschaffen en daarmee één keer per kalenderjaar iemand meenemen met 30% korting. Heb je een Vriendenticket van 2021? Dan kon je deze bij onze Gastenservice kosteloos laten omzetten tot een nieuw Vriendenticket met een geldigheid tot en met 30 juni 2022. Deze tickets zijn dus verlopen.

  • Pluimen 

Heb je een ticket via Pluimen met een originele geldigheid tot en met 31 december 2021? Deze hebben wij voor je verlengd tot en met 30 juni 2022. Deze tickets zijn dus verlopen. Heb je een ticket via Pluimen met een originele geldigheid tot en met 31 december 2022? Deze zijn inmiddels ook verlopen.

  • Schoolreisjes 

Als je een schoolreisje hebt geboekt en deze valt binnen de sluiting van ons park, dan nemen wij contact met je op. Wacht onze berichtgeving dus even af. 

Ben je abonnementhouder? 

Ons park is weer open! Wat fijn dat alle grote en kleine abonnementhouders de natuur weer kunnen ontdekken in ons bos vol avontuur.

Wij verlengen jouw abonnement 

Nu ons park weer open is, zien wij jou graag terug. Wij hebben jouw abonnement daarom tijdelijk op pauze gezet. Voor elke dag dat wij gesloten waren en jouw abonnement geldig was, krijg je een extra dag om ons park te bezoeken. Dit ging in vanaf woensdag 26 januari 2022 en geldt ook voor je parkeerabonnement. Wij hebben dit automatisch voor je geregeld, je hoeft hier verder niets voor te doen.

Steun ons  

Wil je ons helpen? Kies dan voor één van de opties om ons te steunen. Je kunt bijvoorbeeld een mier adopteren, een geldbedrag doneren of een abonnement nemen. Bedankt!

Steun DierenPark Amersfoort

Veelgestelde vragen