< Over DierenPark Amersfoort

Steun ons

Het zijn financieel moeilijke tijden voor de hele dierenparkbranche en dus ook voor ons park. Zowel de tijdelijke sluitingen van ons dierenpark als de aangepaste maatregelen binnen de anderhalvemetersamenleving hebben grote impact op ons park.

De afgelopen maanden hebben we al grote noodzakelijke maatregelen getroffen. Op korte termijn ligt onze focus op het verzorgen voor de dieren en, als het weer mag, het realiseren van een leuk en veilig dagje uit voor onze bezoekers. We hopen dat wij jullie snel weer mogen verwelkomen en te laten verwonderen over de natuur en de dierenwereld. We merken dat wij ontzettend veel steun krijgen van liefhebbers van ons park en dat is erg fijn om te merken.

Wil je ons helpen? Kies dan voor één van onderstaande opties. Heel erg bedankt!

Geldbedrag doneren

Je kunt een zelfgekozen bedrag naar ons overmaken. Jouw donatie wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld de voeding van onze dierbewoners en het onderhouden van hun verblijven.

Doe een donatie

Abonnement

Neem een abonnement op het dierenpark, steun ons en speel tussen en leer van de dierbewoners! Bestel je abonnement online.

Tickets kopen

Ben je van plan ons park te bezoeken, schaf dan een ticket aan via onze eigen website. Tickets die je via onze eigen website aanschaft, hebben een geldigheid tot en met 31 december 2021. Je hebt dus de mogelijkheid om ons park op een ander moment te bezoeken, als het je niet lukt om op de gereserveerde datum te komen.

Steun de dieren in het wild

We willen kinderen verwonderen met de liefde voor dieren en natuur om zo bij te dragen aan een mooie samenleving tussen mens en dier. Dicht bij huis en verder weg. Aansluitend bij onze missie, kun je daarom een donatie doen aan ons Wildlife Fund waarmee wij dieren in het wild steunen.

Bedankt!

Jouw steun helpt ons enorm in deze tijden. Wij gebruiken jouw donatie onder andere voor:

  1. Dagelijkse voeding voor onze dieren
  2. Het onderhouden van onze dierenverblijven
  3. Noodzakelijk onderhoud aan ons park
  4. Het optimaliseren van de dierenwelzijn

Heb je een donatie gedaan? Dan willen wij jou hartelijk bedanken. Wat fijn dat we op jou kunnen rekenen in deze tijden. Hopelijk tot snel!

Doe een donatie
....
Park gesloten