Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting
Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting

Mini-foodfestival

Een foodfestival tussen de flamingo’s en olifanten? Struin langs foodtrucks vol lekkere hapjes, swing mee op zomerse muziek of kom even gluren bij de beer.

Uniek bedrijfsevenement op een bijzondere locatie

Boek nu het Mini-foodfestival op ons sfeervolle evenemententerrein, midden in DierenPark Amersfoort. Met een feestelijke aankleding voor jou op maat, creëer je de perfecte setting voor jouw bedrijfsevenement. Boek nu ons Mini-foodfestival bij DierenPark Amersfoort en laat jouw gasten genieten van een exclusieve, culinaire ervaring!

Exclusief voor jouw gasten

  1. Organiseer een Mini-foodfestival op het speciale evenemententerrein. Een apart gelegen locatie in het park: het terrein is exclusief voor jouw gasten. Deze bosrijke plek heeft de mogelijkheid om de setting naar je eigen wensen aan te passen, creëer je de perfecte sfeer voor je bedrijfsevenement.
  2. Ontdek de culinaire wereld met een scala aan smaken van over de hele wereld, rechtstreeks vanuit onze diverse, lokale foodtrucks. Van pittige Mexicaanse hapjes tot verfijnde poké bowls, smaakvolle pasta’s tot knapperige pizza’s en een uitgebreide ervaring met de robuste BBQ-smoker. Verras je gasten met een bolletje ijs uit de authentieke ijscotruck.
  3. Voeg een vleugje muzikale sfeer toe aan jouw evenement met liveoptredens of laat jouw gasten dansen op de beats van een silent disco.
  4. Breidt de dag uit met leuke activiteiten voor kinderen: ga met Dinorangers op avontuur door het aangrenzende Dinobos, spring op een gigantisch springkussen of ga creatief aan de slag in de knutselhoek.
  5. Toegang tot DierenPark Amersfoort! Laat jouw gasten op ontdekking gaan door het park.
  6. Het Mini-foodfestival is mogelijk vanaf 150 tot 1000 personen.

Neem contact op

Ons Sales-team staat voor je klaar! Wij kunnen elk arrangement op maat maken, zodat een vergadering, bijeenkomst of evenement helemaal naar wens is. Sluit de dag af met een dinerbuffet, combineer de vergadering met gezellige activiteiten in het park of organiseer een foodfestival op ons evenemententerrein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het Sales-team: Esmé en Anneloes door een mail te sturen naar [email protected] of bel naar 033-4227100.

 

De wildste avonturen

In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!