Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Bedrijfsuitje

Ontspannen, bijkletsen en feesten tussen de dieren… Ons park ligt midden in het bos en is een unieke locatie voor een spetterend bedrijfsuitje, jubileum of personeelsfeest. Wij helpen graag om van een bedrijfsfamiliedag een bijzondere dag te maken. Op onze bosrijke locatie is er voor iedereen wat te doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken wij uw bedrijfsuitje helemaal op maat.

Neem contact op

Ons Sales-team staat voor je klaar! Wij kunnen elk arrangement op maat maken, zodat een vergadering, bijeenkomst of evenement helemaal naar wens is. Sluit de dag af met een dinerbuffet, combineer de vergadering met gezellige activiteiten in het park of organiseer een foodfestival op ons evenemententerrein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het Sales-team: Esmé en Anneloes door een mail te sturen naar [email protected] of bel naar 033-4227100.

 

De wildste avonturen

In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!