Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting
Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting

Studenten en scouting

Het avontuurlijkste educatieve bezoek beleef je in DierenPark Amersfoort: midden in het land, midden in het bos!

Voortgezet onderwijs, studenten en scoutinggroepen

Observeer de meest bijzondere dieren van de wereld, want van dieren valt veel te leren! Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? In DierenPark Amersfoort beleeft je klas onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners. In hun natuurlijk habitat en vanaf bijzondere plekken, leer je van alles over de dierenwereld. Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig reusachtige dino’s tegenkomt.

Pakketten

2024
Educatief bezoek DierenPark Amersfoort € 15,50 per persoon
+ Smulpakket friet
Friet met saus + Wicky
+ € 5,95 per persoon
+ Smulpakket broodje
Tarwebolletje met beleg + appel + flesje mineraalwater
+ € 5,95 per persoon

* Gratis één kopje koffie of thee voor begeleiders

Reserveren

Heb je vragen over een educatief bezoek, of heb je hulp nodig bij het boeken? Neem contact op met één van onze medewerkers!

De wildste avonturen

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!