Koop je tickets

Warme Winteravonden

Op acht avonden tijdens de kerstvakantie is DierenPark Amersfoort extra lang (20.00 uur) open. Als het donker wordt, ziet het park er nóg magischer uit. Betoverende lichtjes, lekker eten en gezellige muziek maken een avondbezoek onvergetelijk. Beleef met je gezin het dierenpark op een manier, zoals je het nog nooit hebt beleefd.

Acht avonden in de kerstvakantie 

Oneindig veel lampjes leiden je langs leeuwen, olifanten en… dompel je onder in een winterse dierenwereld! In en rondom themagebied het Woud wordt het verhaal verteld van de dieren die in winterrust gaan of juist overwinteren in Afrika. Met je ijskoude dierenpaspoort ontdek je alles over de Nederlandse natuur in de winter. In het donker is de dierenwereld nóg veel magischer. Heb je trek gekregen van je avontuur? Struin langs de vele eetkraampjes, geniet van stamppotten en oliebollen en swing je warm op de livemuziek. 

Wat kun je verwachten? 

  • Een wonderlijke dierenwereld in winterse sferen: gegarandeerde betovering door duizenden lichtjes en sneeuw  
  • Haal op drie pleinen de lekkerste hapjes (onder andere: warme chocomel, oliebollen, appelbeignets, stamppotten, glühwein) bij de eetkraampjes en luister naar swingende livemuziek
  • Winterse Nederlandse dierenwereld volg met magische effecten
  • Een winters dierensprookje vol met fotomomenten
  • Exclusieve rondleidingen door verhalenvertellers langs zonaanbidders en koukleumen 
  • Voldoende verwarmde zitgelegenheden 
  • Speciale route om de dieren binnen te ontmoeten 
  • Een rit in de fonkelende Lichtjestrein 

Veilig Samen Uit 

Ook tijdens de kerstvakantie beleef je in DierenPark Amersfoort samen een veilig dagje uit. Bekijk voor je bezoek de maatregelen

Tickets met korting 

De ticketshop opent binnenkort, houd onze website in de gaten! Als je een ticket voor de Warme Winteravonden koopt (op 27, 28, 29, 30 december 2021 of 2, 5, 8 en 9 januari 2022 vanaf 15.00 uur) dan ontvang je 25% korting. 

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort (2)