Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

10:00 uur - 17:00 uur 💩 Poep & ZOO 💩

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

Download de app voor details

< Parkagenda

Voorjaarsvakantie

Grote en kleine dierfanaten opgelet, jij kunt je tijdens de voorjaarsvakantie helemaal uitleven in ons park. Er is weer een hoop te doen: haal een frisse neus in het bos en klim je warm tussen de dieren. En … duik in de wereld van de drol zodra je het poep-laboratorium binnen stapt. Het leukste dagje uit beleef je in de Amersfoortse dierentuin.

Klim je warm!

Slinger als een aap door het park en kruip met de dassen onder de grond. De avontuurlijke Klim Alles-route loopt door het hele park heen en brengt jou boven, onder en tussen de dieren. Zo raak je letterlijk ondersteboven van het dierenrijk. Sta neus aan neus met de leeuwen en kom lekker buitenspelen in het bosrijke park.

Beleef Poep & ZOO

De hele voorjaarsvakantie beleef jij Poep & ZOO in de dierentuin. Onze dieren poepen wat af en hier kun jij je neus eens dieper in steken. Ruik aan de billen van een zebra en kom een HOOP doen in het poep-laboratorium. In dit speciale lab is onze professor bezig met dé uitvinding van de eeuw om beter voor het milieu te zorgen. Kom snel, want hij heeft jouw hulp hard nodig.

Koop je tickets online

Koop je tickets alvast online, dan kun jij meteen naar binnen. Handig!

....