Koop je tickets

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie (van 18 februari t/m 5 maart 2023) ontdek jij de natuur in ons bos vol avontuur. In de voorjaarszon klim en klauter jij onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Ontdek de natuur in ons bos vol avontuur!

In het bos van DierenPark Amersfoort klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Spelend leer je alles over de natuur, dichtbij en ver weg. Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, ontmoet de reusachtige olifantenfamilie in het Rijk der Reuzen en betreed de mysterieuze leeuwenkerker die je leidt naar de koning van de dieren.

Ticket bestellen

Voorjaarsvakantie

Wat is er te doen?

  • Volg de Klim Alles-route en beleef de dierenwereld van alle kanten.
  • DierenPark Amersfoort viert dit jaar haar 75e verjaardag. Verdwaal in de tijd tijdens jouw wandeling door het doolhof. Ontdek de geschiedenis van het park en neem alvast een kijkje in de toekomst.
  • Reis in het Dinobos terug in de tijd en ontdek welke dinosaurussen miljoenen jaren geleden op aarde leefden. Maar pas op: onheil nadert!
  • Vaar in je fietsboot over de rivier en spot giraffen, zebra’s en apen.
  • Bezoek de Nacht, een mysterieuze jungle waar het overdag nacht is en er een luiaard boven je hoofd hangt.
  • Dwaal door het Woud en bezoek de Woudwachter op de Kwetterterp.
  • Ontmoet de reusachtige olifantenfamilie in het Rijk der Reuzen.
  • Ontdek de tijgers bij het Paleis van Koning Darius en zie hoe de bavianen de stad hebben overgenomen.
  • Bezoek de Wilde Wildlife Weken en ontdek hoe jij bedreigde diersoorten kunt helpen!

Wilde Wildlife Weken

Beleef samen met je familie de Wilde Wildlife Weken, die volledig in het teken staan van natuurbeschermingsprojecten in binnen- en buitenland. Stem tijdens jouw dagje uit op het dierenproject dat volgens jou extra steun verdient van het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund. Gaat jouw stem uit naar de neushoorn, de zebra of de leeuw? Neem in de voorjaarsvakantie ook deel aan de gratis Kindercolleges, excursies en rondleidingen in DierenPark Amersfoort. Je komt alles te weten over de natuur én hoe jij kan helpen om het te beschermen.

Wilde Wildlife Weken

Tickets met korting

Stap in de wonderlijke dierenwereld en ontdek deze voorjaarsvakantie de natuur in ons bos vol avontuur. Bestel nu je tickets met 5% online-korting!

Ticket bestellen