Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting
Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting

Mijn abonnement

Wat zijn we blij dat jij onze abonnementhouder bent! Met een abonnement kun je alle seizoenen op ontdekking in ons park. Op deze pagina vind je alle informatie over jouw abonnement.

Voordelen

Als abonnementhouder van ons park beleef je extra DierenPark Amersfoort-plezier.

  1. Op vertoon van je abonnementspas krijg je 10% korting in onze restaurants en winkels.
  2. Bij speciale openingen en programma’s krijg jij de kans om een exclusief eerste kijkje te nemen.
  3. Jij kunt nu ook met korting naar andere parken! Download de Voordeelflyer.
  4. Nieuw: Vriendenticket! Neem één keer per kalenderjaar iemand mee met 30% korting met het Vriendenticket. Je kunt dit speciale ticket aanschaffen bij de kassa of bij de abonnementenbalie in ons park. Lees de voorwaarden goed door voor informatie over de werking van het Vriendenticket.

Nieuw: Vriendenticket

Neem één keer per kalenderjaar iemand mee met 30% korting met het Vriendenticket. Je kunt dit speciale ticket aanschaffen bij de kassa of bij de abonnementenbalie in ons park. Lees de voorwaarden goed door voor informatie over de werking van het Vriendenticket.

Verlengingskorting

Speciaal voor trouwe abonnementhouders! Verleng je abonnement en krijg een speciale verlengingskorting van € 5,- per verlengd en betaald abonnement. Bekijk hier de voorwaarden.

Drukte

Wil je de drukte vermijden en ons park bezoeken op de rustigste dagen? Bezoek ons park dan:

  1. buiten de schoolvakanties om
  2. op doordeweekse dagen
  3. in het weekend voor 10.00 uur of na 13.00 uur

Bekijk onze onderhoudspagina om te ontdekken wanneer er schoolreisjes, evenementen of andere drukkere momenten gepland staan.

Bos vol avontuur

In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!