Tickets Tot € 2,- korting
Tickets Tot € 2,- korting

Doen en maken

Hé grote dierenvriend! Op deze pagina verzamelen wij allerlei leuke dierenactiviteiten en informatie over onze dierbewoners, zodat je het dierenpark nooit hoeft te missen. Zo kun je thuis aan de slag met leuke spelletjes én kom je ook wat te weten over de dieren. Veel plezier!

Spelletjes en puzzels!

Je eigen dierenTUIN bouwen? Of dierenmemory spelen met jouw favoriete dieren? Download de verschillende leer- en speelpakketten en print deze uit om thuis te doen en maken!

Live dieren kijken

Krijg je geen genoeg van onze dieren? Dankzij onze webcams kun jij de hele dag live meekijken bij de tijger en de kerkuil. Zo kom je ook vanuit huis alles te weten over deze bijzondere diersoorten. 

Carlijns Dierenvraag

Hé, jij daar! Ik ben Carlijn en iedere twee weken ga ik samen met een dierverzorger op pad. Ik werk namelijk bij DierenPark Amersfoort en dat betekent dat ik iedere dag super veel dierenvragen krijg. Vandaar dat ik samen met jou op zoek ga naar antwoorden. Ik ben zelf een echte dierenfan: ik houd van dieren én weet ook best wel veel over dieren. Samen met alle kinderen in Nederland ga ik nog meer leren en ontdekken over de dierenwereld. Ga je mee?

Podcast

In de kinderpodcast van DierenPark Amersfoort ontdek je alles over dieren, natuur en ons dierenpark. Elke aflevering duikt Hylke samen met een echte dierenkenner van ons park in de dierenwereld. Luister je mee?

Ontmoet onze dieren

Heb je wel eens van een vosmangoest gehoord? Of een agouti? Er zijn veel verschillende dieren in onze dierentuin en hier kun je ze alvast een beetje leren kennen voor je ze straks echt ontmoet! Op onze website ontdek je alle soorten!

Diersoorten bekijken

Volg ons

Via onze socialmediakanalen blijf je helemaal op de hoogte van het laatste dierennieuws en bekijk je de tofste video’s van onze dierbewoners! Volg op ons TikTokYouTubeInstagramFacebook en Twitter.