Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

Doen & maken

Hé grote dierenvriend! Op deze pagina verzamelen wij allerlei leuke dierenactiviteiten en informatie over onze dierbewoners, zodat je het dierenpark nooit hoeft te missen. Zo kun je thuis aan de slag met leuke spelletjes én kom je ook wat te weten over de dieren. Veel plezier!

Spelletjes en puzzels

Je eigen dierenTUIN bouwen? Of dierenmemory spelen met jouw favoriete dieren? Download de verschillende leer- en speelpakketten en print deze uit om thuis te doen en maken!

Video's

Hé, jij daar! Iedere twee weken komt er een nieuwe video online op onze YouTube-pagina.
Carlijn gaat samen met een dierverzorger op pad. Samen gaan zij op zoek naar de antwoorden op jouw diervragen. Niels wil graag de beste dierenkenner van heel Nederland worden en dit doet hij samen met jou. Neem snel een kijkje bij de video’s!

Carlijns Dierenvraag

 

 

Op pad met Niels

 

Spreekbeurt

Wanneer zwierven er dino’s rond? Wat moet je doen als dierverzorger? Waarom poepen luiaard maar een keer per week en wanneer is DierenPark Amersfoort ontstaan? Lees er alles over in de spreekbeurten van DierenPark Amersfoort.

Live dieren kijken

Krijg je geen genoeg van onze dieren? Dankzij onze webcams kun jij de hele dag live meekijken bij de tijger en de kerkuil. Zo kom je ook vanuit huis alles te weten over deze bijzondere diersoorten.

Podcast

In de kinderpodcast van DierenPark Amersfoort ontdek je alles over dieren, natuur en ons dierenpark. Elke aflevering duikt Hylke samen met een echte dierenkenner van ons park in de dierenwereld. Luister je mee?

Meer ontdekken?

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. In ons bos vol avontuur klim, klauter, duik en glijd je de hele dag tussen de bomen, terwijl je ook van alles te weten komt over de dierenwereld. Hier ruik, zie, hoor, lees en voel je hoe bijzonder en mooi de natuur is. De dieren, maar ook hun leefomgeving. Maar… deze mooie, groene wereld heeft onze hulp hard nodig!