< Onze dieren

Doen en maken

Hé grote dierenvriend! Een bezoek aan de dieren is natuurlijk het allerleukste wat er is, maar helaas kan dat nu even niet.

Wij mogen je nu niet welkom heten om te leren en spelen tussen dieren. Daarom dachten we: laten wij DierenPark Amersfoort een beetje bij je thuis brengen.

Op deze pagina verzamelen wij allerlei leuke dierenactiviteiten en informatie over onze dierbewoners, zodat je het dierenpark niet helemaal hoeft te missen. Zo kun je thuis aan de gang met spelletjes én kom je ook wat te weten over de dieren. Veel plezier!

Spelletjes en puzzels

Je eigen dierentuin bouwen? Zelf dierenmemory spelen? Download de verschillende leer- en speelpakketten en print deze uit om thuis te maken!

Live dieren kijken

Je kunt onze olifanten de hele bekijken via onze livestream. De olifantenfamilie bestaat uit War War, Indra, Kina, Thabo én sinds november is er een kleintje bij: olifantje Yindi.

Ontmoet onze dieren

Heb je wel eens van een vosmangoest gehoord? Of een agouti? Er zijn veel verschillende dieren in onze dierentuin en hier kun je ze alvast een beetje leren kennen voor je ze straks echt ontmoet! Op onze website ontdek je alle soorten!

Diersoorten bekijken
....
Park gesloten