Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Spreekbeurt

Wanneer zwierven er dino’s rond? Wat moet je doen als dierverzorger? Waarom poepen luiaard maar een keer per week en wanneer is DierenPark Amersfoort ontstaan? Lees er alles over in de spreekbeurten van DierenPark Amersfoort.

Dierenpoep

Keutels, drollen, mest… er zijn veel woorden voor poep. Een beetje gek misschien, maar stiekem erg leuk en je leert er een hoop van. Elk dier heeft andere poep, geen drol ziet er hetzelfde uit. Download de spreekbeurt over dierenpoep.

Download dierenpoep-spreekbeurt

Dierverzorger

In DierenPark Amersfoort wonen wel 120 verschillende diersoorten. Al die dieren hebben iedere dag verzorging nodig, zoals eten en een schone slaapplaats. Download de spreekbeurt over dierverzorgers.

Download dierverzorger-spreekbeurt

Dino’s

Eigenlijk weten de onderzoekers niet precies hoe de dinosauriërs eruit zien. Alle gegevens die zijn verzameld, komen van gevonden botten en tanden. Wist je dat er bijna 1100 verschillende soorten dino’s zijn ontdekt? Download de spreekbeurt over dinosaurussen.

Download dino-spreekbeurt

Wildlife Fund

Wist jij dat er meer dan 26.000 diersoorten op de ‘rode’ lijst van bedreigde diersoorten staan? Tijd om in actie te komen! Sinds 2003 zet het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund zich in voor bescherming van bedreigde dieren en hun leefomgeving. Download de spreekbeurt over het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund.

Download Wildlife Fund-spreekbeurt

DierenPark Amersfoort

Wanneer is DierenPark Amersfoort ontstaan, wie werken er allemaal en hoe helpt het park de dieren in het wild? Download de spreekbeurt over DierenPark Amersfoort.

Download DierenPark Amersfoort-spreekbeurt

Dierenvideo’s

Op zoek naar filmpjes om te laten zien op het digibord? Kijk dan eens tussen de video’s van Carlijns Dierenvraag!