Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

DierenPartner

Help de chimpansees de boom in! De chimpansee is alleen thuis in een groen huis en daarom kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Word met jouw onderneming DierenPartner van DierenPark Amersfoort en steun de chimpansee.

Word partner van DierenPark Amersfoort

Als DierenPartner draagt jouw bedrijf bij aan de bouw van het toekomstige chimpanseeverblijf, waar wij de komende jaren mee aan de slag gaan. Wanneer dit project is voltooid, zal er elk jaar een nieuw onderwerp in de schijnwerpers staan. Denk aan de ontwikkeling van een nieuw dierenverblijf, duurzaamheidsinvesteringen, wetenschappelijk onderzoek, natuurbehoudsprojecten of educatie in het park.

 • DierenPartner

  Word als organisatie partner van DierenPark Amersfoort en steun de bouw van het nieuwe chimpanseeverblijf.

  • 25% korting op zaalhuur
  • Vijf DierenPartner-passen met onbeperkt en gratis toegang tot DierenPark Amersfoort
  • Uitnodiging voor exclusieve events
  • Uitnodiging voor de DierenPartner netwerkbijeenkomst
  • DierenPartner-logo en de communicatietoolkit
  • Naams- en logovermelding op onze website en op de DierenPartnerboom

  €2.500,- p.j. excl. BTW

 • Vrije donatie

  Je kunt een zelfgekozen bedrag naar ons overmaken. Jouw donatie gaat naar de bouw van het toekomstige chimpanseeverblijf, waar wij de komende jaren mee aan de slag gaan.

  Eigen bedrag

Bijdragen aan een mooiere wereld

Als DierenPartner word je onderdeel van onze missie. Samen dragen wij bij aan een mooiere wereld. Kinderen zien hoe mooi en bijzonder de natuur en haar inwoners zijn, maar tegelijkertijd ook hoe kwetsbaar onze planeet is. Wij verwezenlijken onze missie door onder andere kinderen op een speelse wijze te laten ontdekken, door ruime en natuurlijke verblijven te realiseren en aandacht te vragen voor bedreigde diersoorten in het wild. De opbrengst van jouw bijdrage gaat naar de bouw van het toekomstige chimpanseeverblijf. Help je mee?

Deze organisaties gingen je voor

Elastique, Ticketcounter en Entrador Consultancy Group, Nijssen Fourages, SDRE en Sligro zijn de eerste DierenPartners van DierenPark Amersfoort!