Koop je tickets

Herfstvakantie

Ga deze herfstvakantie met het hele gezin op avontuur, klauter je warm met de Klim Alles-route en ontdek dé dierentuin voor kinderen!

Ga met het hele gezin op avontuur, klauter je warm met de Klim Alles-route en ontdek dé dierentuin voor kinderen. Een mooie boswandeling maken kan natuurlijk ook. 

Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en komt een grote gier je tegemoet vliegen. 

Koop hier je tickets

Wat kun jij deze herfstvakantie doen in ons park? 

  • Klauter boven, onder en tussen de dieren met de avontuurlijke Klim Alles-route en beleef de dierenwereld, zoals je die nog nooit hebt beleefd 
  • Maak de mooiste boswandeling en spot eekhoorns, stokstaartjes en tijgers  
  • Ontdek de nieuwste bewoners van DierenPark Amersfoort: de brilberen 
  • Doe deze herfstvakantie gratis mee met de DinoAdventures: het spannende programma in het Dinopark 

DinoAdventures

Ga met de Dinoranger op kraamvisite bij de dino’s, maar pas op… er staat een vulkaan op uitbarsten en de dinosaurussen worden onstuimiger! In de herfstvakantie (16 t/m 31 oktober 2021) beleef je een onvergetelijk avontuur tijdens de DinoAdventures. Een Adventure duurt ongeveer twintig minuten en is gratis te bezoeken als je beschikt over een entreeticket en tijdslot voor ons park. Omdat de Adventures spannend en fysiek uitdagend kunnen zijn, adviseren wij een minimale leeftijd van vijf jaar. 

DinoAdventures

Veilig Samen Uit

DierenPark Amersfoort is ingericht volgens de geldende RIVM-maatregelen, waardoor je 1,5 meter afstand van andere bezoekers kan houden. Bekijk alle maatregelen voor je bezoek op de Veilig Samen Uit-pagina.

Koop hier je tickets