Tickets Tot € 2,- korting
Tickets Tot € 2,- korting

DinoAdventures

Beleef deze herfstvakantie (14 t/m 29 oktober 2023) samen met de Dinorangers een spannend avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. Bezoek de dinobroedplaats en bewonder dino-eieren. Sommige eieren zijn zelfs al uitgekomen. Maar… paniek! Er is een dinojong kwijt. Zoek mee en beleef een onvergetelijk avontuur.

Herfstvakantie-evenement

De Dinorangers hebben jouw hulp hard nodig. Maak deze herfstvakantie een avontuurlijke tocht naar de dinobroedplaats. Er zijn zelfs al dino’s uit het ei gekropen! Maar gevaar ligt op de loer. Het verdwenen dinojong is meegenomen door een levensgevaarlijke, vleesetende dinosaurus die gekweekt is door een kwaadaardige, gestoorde professor. Help jij de Dinorangers om het dinojong weer terug te vinden en de gevaarlijke professor te pakken te krijgen? 

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

  • Stap in het verwoeste landschap en trotseer de survivalroute vol met hindernissen en echte Dinorangers. Tip: trek kleren aan die een beetje vies mogen worden.
  • Sta oog in oog met reusachtige, bewegende dino’s, bewonder dino-eieren in de dinobroedplaats en betreed het spannende lab van de professor.
  • Ga op de foto met de Dinoranger en met het dinojong.
  • Vanaf het moment dat je de broedplaats verlaat (halverwege de route in het Dinobos), wordt het avontuur een stuk spannender. De jongste dinofans kunnen ervoor kiezen om via een ‘veilige’ route het Dinobos te verlaten.
  • Test je snelheid op de Dinorenbaan, graaf in de opgraaftent een dinosaurus op en vlieg als een pterodactylus zo het nieuwe tijdperk in.
  • Haal een Dino-menu bij Oertijd en struin door de Dinoshop op zoek naar toffe knuffels en speelgoed.

Tickets met korting

Red jij het dinojong uit handen van de gestoorde professor? Ga mee op dit spannende avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. DinoDeal: bestel je tickets voor DierenPark Amersfoort in de herfstvakantie met de kortingscode DINO2023 en krijg tot 30% korting. Met deze parktickets kun jij gratis de DinoAdventures bezoeken.