< Feesten & Vergaderen

Trouwen

Geef elkaar het jawoord op een wel heel unieke plek: tussen de dieren. Maak de mooiste foto’s en schuif aan voor een uitgebreid huwelijksdiner of een bruisende feestavond. Let op: het is tot 1 september niet mogelijk om bijeenkomsten, evenementen, schoolreisjes en kinderfeestjes te organiseren in ons park. Je kunt natuurlijk wel vast informatie opvragen voor na 1 september, wij helpen jou graag.

Trouwen tussen de dieren

De mooiste dag van je leven, daar wil je iets heel bijzonders van maken natuurlijk. Heb je al eens aan ons dierenpark gedacht? Vier je bruiloft in een bosrijke decor tussen meer dan 1.500 dieren en ga een onvergetelijke dag tegemoet. Wij zijn een officiële trouwlocatie en laten je graag de mooiste plekken van ons park zien.

Hoe ziet je dag eruit?

Het Paleis van Koning Darius kan omgetoverd worden tot een sfeervolle trouwzaal, inclusief romantische rozenblaadjes. De tijgers kijken toe als je elkaar het jawoord geeft. Na deze plechtigheid snijd je de bruidstaart aan en is het tijd voor een toost. Op het bruidspaar!

Ga vervolgens met de fotograaf op stap door het dierenpark, dat een prachtig decor vormt voor je fotoreportage. Daarna kun je aanschuiven in één van onze feestzalen voor een uitgebreid buffetdiner. Om de dag helemaal compleet te maken, vier je de liefde met een spetterend feest.

Jouw bruiloft op maat gemaakt

Hierboven staat een voorbeeld van hoe je dag eruit kan zien, maar natuurlijk kun je de bruiloft helemaal naar eigen wens invullen. Wij denken graag met je mee en begeleiden de dag van begin tot eind.

Meer informatie?

Let op: op korte termijn is het nog niet mogelijk om bijeenkomsten, evenementen, schoolreisjes en kinderfeestjes te organiseren in ons park. Houd onze website in de gaten voor de actuele informatie. Je kunt natuurlijk wel vast informatie opvragen, wij helpen jou graag.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken*

Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*

....