Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting
Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting

DinoAdventures: ga mee op dino-avontuur

Houd jij van dino’s en actie? Beleef deze meivakantie een onvergetelijk en spannend avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. Survival, terwijl de zon lekker schijnt, door het bos en bezoek de dino-broedplaats. Er zijn zelfs al dino’s uit het ei gekropen. Maar… paniek! Er is een dinojong kwijt. Help de Dinorangers om het dinojong weer terug te vinden. In deze blog neemt projectleider Hylke jou alvast mee op dit spannende avontuur.

Hylke Steggerda is projectleider en organiseert samen met zijn team de DinoAdventures in DierenPark Amersfoort. Hij vertelt je wat jij tijdens deze meivakantie kan verwachten.

Dino-eieren

Voor het eerst staat de meivakantie in het teken van dino’s. Het Dinobos van DierenPark Amersfoort is het decor van een superspannend avontuur. De DinoAdventures zijn spannender dan ooit met levensgrote, bewegende dino’s, avontuurlijke effecten en een zenuwslopend verhaal. Het is alsof je de hoofdrol speelt in een actiefilm.

Bij de ingang van het Dinobos staat de Dinoranger al op jou te wachten. En er is goed nieuws! In de dinobroedplaats zijn dino-eieren gelegd. Sommige zijn zelfs al uitgekomen. Kom jij op kraamvisite?

Survivallen

Hier begint jouw avontuur. Er zijn verschillende survivalpaden, voor zowel de jonge als de iets oudere avonturiers. Na een spannende tocht kom je via een glijbaan in een magische grot terecht. Je bent er bijna…

Dinobroedplaats

Het dinobroedcentrum is een betoverende plek. Er liggen tientallen dino-eieren. Wauw! Je kijkt je ogen uit. Maar… paniek! Waar is het dinojong? De Dinoranger vertelt jou dat het jong is ontvoerd door de gestoorde professor. Jij kan mee op avontuur om het dinojong te zoeken.

Voor wie dit toch een beetje té spannend vindt, kan het Dinobos tussentijds verlaten. Het pad langs de brachiosaurus, richting de toiletten, is veilig. Daar houdt de professor zich niet verborgen.

Levensgrote dino’s

Je verlaat de broedplaats en belandt in een verwoest, duister landschap. Dit stuk van het Dinobos is vernield door de professor en zijn gevaarlijke dino. De route zit vol hindernissen en griezelige verrassingen. Nieuw dit jaar zijn de metershoge, angstaanjagende dinosauriërs die tot leven komen. Kijk je uit? Gelukkig kan jij rekenen op de Dinoranger die jou begeleidt.

Maar dan… Je ziet het al in de verte. Een angstaanjagend laboratorium vol zwarte magie, spannende lichten, rook, gebrul en… gelach. Je hoort de professor. Je bent dichtbij.

Kun jij het dinojong uit de handen van de professor redden? Ga de uitdaging aan en doe deze meivakantie mee aan de DinoAdventures!

Wat kun je nog meer doen?

Na jouw zenuwslopende avontuur is het tijd voor ontspanning. Stil je honger met het Dino-menu bij Oertijd, haal een lekkere dino-cupcake in de IJstijd en struin door de Dinoshop, op zoek naar de gaafste dinoknuffels.

Ben jij nog niet klaar met het avontuur? Vlak naast de ingang van het Dinobos kun jij een eigen dinosaurus opgraven. Pak je schep en borstel en haal het fossiel tevoorschijn. In het Dinobos en op het Dinoplein blijf je je verrassen.

Deze meivakantie

De DinoAdventures in DierenPark Amersfoort beloven een meivakantie vol spanning en plezier te worden. Dus: verzamel je moed, trek je avonturiersschoenen aan, doe kleren aan die een beetje vies mogen worden en kom mee op dit spannende avontuur. De Adventures duren twintig tot 25 minuten en je kunt gratis meedoen met de DinoAdventures als je DierenPark Amersfoort bezoekt in de meivakantie (tot en met 12 mei 2024)!

Tickets met korting

Red jij het dinojong uit handen van de gestoorde professor? Ga mee op dit spannende avontuur door het Dinobos. DinoDeal: bestel je tickets voor DierenPark Amersfoort in de meivakantie met de kortingscode DINODEAL2024 en krijg tot € 9,50 korting. Met deze parktickets kun jij gratis de DinoAdventures bezoeken.