Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting
Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting

Zomervakantie

Beleef deze zomer (6 juli t/m 1 september) de vakantie van je leven in het bos van DierenPark Amersfoort. Klim, klauter en slinger onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de olifanten, klim met de brilberen naar de hoogste boomtop en duik met de prairiehondjes onder grond. De wildste avonturen beleef je in dé dierentuin voor kinderen.

De wildste avonturen 

Ga deze zomer mee op avontuur in het bos van DierenPark Amersfoort, uitgeroepen tot leukste dierentuin van Nederland! Vaar met je gezin in de fietsboot over de Expeditie-rivier en ontdek giraffen, zebra’s en apen langs de waterkant. Verderop sta je oog in oog met de koning van de dieren en hangt er een luiaard boven je hoofd in De Nacht. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop! Bestel vanaf 20 juni je tickets voor de zomervakantie met tot € 7,- korting met de kortingscode 2024ZOMER.

Wat is er te doen? 

  • Klim, slinger, vaar en glijd tussen tijgers, leeuwen en olifanten.
  • Kijk samen met de giraffen uit over de zonnige Savanne vol zebra’s, impala’s, beisa oryxen en parelhoenders.
  • Gluur bij de Dierkeuken naar binnen. Kom erachter waar een luiaard van smult en hoeveel een chimpansee op een dag eet.
  • Waterpret: spetter in de Bosbeek, spring onder de dierfonteinen en ontdek nog veel meer waterplezier.
  • Maak een avontuurlijke en spannende tijdreis naar miljoenen jaren geleden en bewonder levensechte dinosaurussen in het Dinobos. Maar pas op: gevaar ligt op de loer!
  • Ontmoet de tijgers bij het Paleis van Koning Darius en zie hoe de bavianen de stad hebben overgenomen.     
  • Wandel door het Woud, ontmoet de Woudwachter op de Kwetterterp en ontdek alles over de Nederlandse natuur.

Waterpret!   

Beleef een spetterende zomervakantie vol waterpret in DierenPark Amersfoort. Spring onder de dierfonteinen, doe mee met de Watertocht, spetter in de Bosbeek en ontdek álles over het leven in en bij het water. Tijdens dit zomerse dagje uit kom jij erachter waarom water belangrijk is voor planten, dieren en de mens.

Tickets met korting 

Ontdek de natuur in ons bos vol avontuur. Bestel vanaf 20 juni je tickets voor de zomervakantie met tot € 7,- korting met de kortingscode 2024ZOMER. Op=op!  Laat de voorpret maar beginnen!