Wat is er vandaag te doen?

09:00 uur - 18:00 uur Park geopend

Download de app voor details

< Parkagenda

Zomervakantie

Onvergetelijke vakantiedag in dé dierentuin voor kinderen! De hele vakantie valt er een hoop (zonnigs) te beleven: ga op reis in DierenPark Amersfoort en kom de hele zomer klimmen, klauteren en leren tussen de dieren.

Op vakantie!

Midden in ons bosrijke park ben je even in een andere wereld. In één dag reis je van het Hollandse Woud naar de Afrikaanse Savanne. Ontdek giraffen, olifanten en leeuwen en stap zelfs terug in de tijd in ons Dinopark. Ga met het hele gezin op pad en ontdek dé dierentuin voor kinderen! 

  • Ga met jouw speciale paspoort (verkrijgbaar bij de entree) op reis langs de zonaanbidders uit de dierenwereld. Maak tijdens je reis een vakantiekiekje (van jezelf) op plekken waar je misschien nog nooit eerder bent geweest! 
  • Verkoeling en waterpret: spring onder de watersproeiers in het park, kom pootjebaden in de Bosbeek en genieten op het naastgelegen chillstrand. Ook de dieren worden op warme dagen extra verrast met gezonde ijsjes en waterpret. 
  • Ontdek de pasgeboren dieren: de twee leeuwenwelpjes, olifantje Yindi en het zebraveulen! 

Zomeravonden  

In juli en augustus is ons park extra lang open op woensdag, zaterdag en zondag. Voor een zomers kortingstarief van € 17,95 per persoon beleef je de Zomeravonden en klauter jij samen met je vrienden of familie tussen 15.00 en 20.00 uur tussen de dieren in ons park midden in het bos. Bezoek je overdag ons park? Dan mag je ‘s avonds gewoon blijven. Zomergevoel gegarandeerd!

Bestel nu je tickets 

DierenPark Amersfoort is één groot avontuur voor jong en oud. Ontdek alle klimroutes of geniet van de mooie natuur in het park. Het park vind je midden in het bos én in het midden van het land. Koop snel je tickets voor de zomervakantie, want vol is vol! 

Bestel hier je tickets
....