Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

12:00 uur - 12:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

15:00 uur - 15:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de pinguïns

16:00 uur - 16:05 uur Ontmoet de dierenverzorger bij de prairiehondjes

Download de app voor details

< Parkagenda

Zomervakantie

Zomer! In ons bosrijke park is genoeg verkoeling te vinden op zonnige dagen. De hele vakantie valt er weer een hoop te beleven: klauter langs de dieren, zie de kleine wolfjes samen spelen en vlieg als een ooievaar over de Afrikaanse Savanne.

Nieuwe geboortes!

Eén, twee, drie … twintig! Hoeveel nieuwe neusjes tel jij op De Prairie? Sinds dit voorjaar duiken er overal jonge prairiehondjes op aan je voeten. Ook kun je in ons park vier kleine wolvenwelpjes spotten. Bijzonder!

Verkoeling en waterpret

Wist je dat ons schaduwrijke park een heerlijke plek is tijdens warme dagen? Spring onder de watersproeiers op het Pretplein, kom pootjebaden in de Bosbeek en geniet van een ijsje. Ook de dieren worden op warme dagen extra verrast met gezonde ijsjes en waterpret.

Beleef de Ooievaart

Slinger als een aap, kruip met de dassen onder de grond en … vlieg als een ooievaar! Deze zomer opent de Ooievaart en kun jij mee op trektocht naar Afrika. Altijd al willen vliegen? Maak je klaar voor een spannende tocht en ontdek nieuwe dieren vanuit de lucht. Er is een beperkte capaciteit voor deze vliegbeleving. Houd er rekening mee dat er niet voor iedereen plek is en je een geluksvogel bent als je de vlucht kunt maken.

Koop je tickets online

Koop je tickets alvast online en laat de voorpret maar beginnen.

Tickets
....