Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Wij zetten het Boerenleven in het zonnetje

DierenPark Amersfoort roept alle kinderen en ouders op om tijdens de meivakantie hun klompen aan te trekken en de handen uit de mouwen te steken.

“De vakantie staat in het teken van het Boerenleven, want het is dé ideale tijd van het jaar om de buitenlucht en de eerste warme zonnestralen op te zoeken”, zegt projectleider Hylke Steggerda.

Naast olifanten en leeuwen wonen er namelijk ook een heleboel boerderijdieren in ons park. “De boerenfamilie vraagt jou om hen te helpen, want op het boerenerf is er altijd werk voor tien. Daarnaast leer je van alles over varkens, kippen, geiten en schapen”, vertelt Hylke. “Als je energie over hebt, kun je daarna nog meedoen met de klompendans of ontdekken welk ei bij welke vogel hoort.”

“Met het thema Boerenleven ervaren jonge bezoekers hoe leuk het is om lekker buiten in de natuur te zijn. Natuurlijk kunnen zij ook de rest van het park bezoeken, waar de bomen en bloemen in de lente hun mooiste kleuren laten zien”, aldus de projectleider. Boerenleven is de hele meivakantie te bezoeken, van 19 april tot en met 5 mei. Een drukke tijd waarin boer Harm en boerin Lies in DierenPark Amersfoort zeker een paar helpende handen kunnen gebruiken.