Tickets Tot € 5,- korting
Tickets Tot € 5,- korting

Nieuwe beleving

Wij bieden vanaf deze zomer een unieke beleving aan bezoekers.

“In ons park kun je net als de dieren klauteren, klimmen en binnenkort zelfs vliegen”, vertelt teamlid projectontwikkeling Hylke Steggerda. “Dappere dierenfans kunnen straks in de huid van de ooievaar kruipen op een wel heel bijzondere manier.”

Door de hele Amersfoortse dierentuin loopt een avontuurlijke klimroute. “Kinderen hoeven bij ons helemaal niet netjes op de paden te lopen en klauteren als een aap, duiken op als een prairiehondje en kruipen met de dassen onder de grond”, vertelt Hylke. “Deze zomer breiden wij deze Klim Alles-route uit met een unieke beleving. Vlieg net als een ooievaar en raak ondersteboven van de dierenwereld.”

“Ooievaars maken elk jaar een trektocht van Nederland naar Afrika, op zoek naar voedsel. Deze zomer kunnen bezoekers mee op reis net als een ooievaar en ontdekken zij nieuwe dieren vanuit de lucht”, legt Hylke uit. “Wij willen de dierenwereld heel dicht bij onze jonge bezoekers brengen, om hen zo te verwonderen over de schoonheid van het dierenrijk.” In juli opent de nieuwe beleving voor bezoekers in ons park.