< Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Voorzieningen

 • Zijn jullie rolstoeltoegankelijk?

  Ons park is grotendeels toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en de extra’s – zoals de Berenboemel en de fietsboten – zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig. Ben jij niet in de gelegenheid om je eigen rolstoel mee te nemen? Huur dan voor € 3,- per dag een rolstoel. Wij vragen hier een borg van € 10,- per rolstoel voor, die je bij het inleveren van de rolstoel weer terugkrijgt. Je kunt voorafgaand aan jouw dagje dierenpark alvast een rolstoel reserveren, zodat jij zeker weet dat er een rolstoel beschikbaar is. Je kunt dit reserveren door te bellen naar onze Gastenservice (033-4227100). Je kunt de stoel ophalen bij onze Gastenservice.
 • Waar kan ik parkeren?

  Ons park beschikt over een eigen parkeerterrein, dus je kunt vlakbij de ingang van het dierenpark parkeren. Een parkeerkaart hiervoor kost € 8,00 in 2020 en € 9,50 in 2021.
 • Waar kan ik eten en drinken in het park?

  Onze afhaalhoreca is geopend en door het park zijn verschillende zitplekken geplaatst. Wij bieden een assortiment aan dat je kunt afhalen op verschillende horecalocaties in ons park. Denk aan patat, snacks en verse broodjes. Er wordt ook rekening gehouden met dieetwensen.  
 • Ik heb nog (huis)dieren over, willen jullie deze dieren overnemen?

  Wij hebben niet de mogelijkheid om particuliere (huis)dieren over te nemen. Onze dieren worden vanaf de geboorte goed in de gaten gehouden en alle informatie over hen wordt bijgehouden.  Deze monitoring is bij veel particuliere (huis)dieren niet voldoende aanwezig om deze dieren over te kunnen nemen. Daarom werken wij alleen nauw samen met andere dierentuinen.