< Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Voorzieningen

 • Zijn jullie rolstoeltoegankelijk?

  Ons park is grotendeels toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en de extra’s – zoals de Berenboemel en de fietsboten – zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig. Ben jij niet in de gelegenheid om je eigen rolstoel mee te nemen? Huur dan voor € 3,- per dag een rolstoel. Wij vragen hier een borg van € 10,- per rolstoel voor, die je bij het inleveren van de rolstoel weer terugkrijgt. Je kunt voorafgaand aan jouw dagje dierenpark alvast een rolstoel reserveren, zodat jij zeker weet dat er een rolstoel beschikbaar is. Je kunt dit reserveren door te bellen naar onze Gastenservice (033-4227100). Je kunt de stoel ophalen bij de Jungleshop, de souvenirwinkel net na de ingang van het park.
 • Waar kan ik parkeren?

  Ons park beschikt over een eigen parkeerterrein, dus je kunt vlakbij de ingang van het dierenpark parkeren. Een parkeerkaart hiervoor kost € 8,-. Als er geen plek meer is op onze eigen parkeerplaats, word je doorverwezen naar externe parkeerplaatsen.
 • Waar kan ik eten en drinken in het park?

  In ons park zijn verschillende horecagelegenheden. Zo kun je op meerdere plekken in het park terecht voor warme en koude dranken, verkoelende ijsjes of frietjes met snacks. Daarnaast hebben wij in ons park twee grotere restaurants. Bij selfservice-restaurant Restaurant de Buitenplaats kun je terecht voor een uitgebreide lunch of vers gebak. Restaurant de Boerderij is een bedieningsrestaurant waar je in een oer-Hollands tafereel geniet van pannenkoeken en andere (vegetarische) gerechten van de kaart.
 • Ik heb nog (huis)dieren over, willen jullie deze dieren overnemen?

  Wij hebben niet de mogelijkheid om particuliere (huis)dieren over te nemen. Onze dieren worden vanaf de geboorte goed in de gaten gehouden en alle informatie over hen wordt bijgehouden.  Deze monitoring is bij veel particuliere (huis)dieren niet voldoende aanwezig om deze dieren over te kunnen nemen. Daarom werken wij alleen nauw samen met andere dierentuinen.