Tickets Tot € 5,- korting
Tickets Tot € 5,- korting

Reserveren

Benieuwd hoe je een bezoek aan DierenPark Amersfoort plant? Bekijk hier de veelgestelde vragen over reserveren.

Reserveren

 • Moet ik nog steeds een bezoek reserveren?
  Wij vragen je om een datum vooraf te reserveren als je een ticket koopt of al een ticket hebt. Alleen voor abonnementhouders is het niet nodig om te reserveren.
 • Ik kan toch niet komen. Hoe kan ik annuleren?
  Als je een bezoek aan ons park hebt gepland, dan heb je een reserveringsticket én een toegangsticket nodig. Reserveringsticket >> Als je een gratis tijdslot gereserveerd hebt, dan kun je deze reserveringstickets annuleren. In de bevestigingsmail van jouw reserveringsticket vind je een link naar de annuleringssite. Je kunt dan alleen alle tijdsloten annuleren, een deelannulering is niet mogelijk. Je kunt vervolgens zelf een nieuw tijdslot reserveren, uiteraard alleen op de dagen dat er nog plek is voor jouw type ticket. Toegangsticket via DierenPark Amersfoort-website >> Heb je een regulier ticket (dus geen avond- of kortingsticket) in 2021 gekocht via onze eigen website? Dan zijn jouw toegangstickets geldig tot en met 31 december 2021, je kunt je tijdslot dus omboeken via de link in de bevestigingsmail. Wil je toch je bestelling annuleren? Neem dan contact op met Ticketcounter via [email protected]. Ticketcounter organiseert onze ticketverkoop en zij kunnen je annulering verwerken. Houd rekening met € 2,50 administratiekosten. Toegangsticket via externe ticketpartner >> Heb je een ticket voor ons park gekocht via een externe partij (bijvoorbeeld: Postcode Loterij, VriendenLoterijVakantieVeilingenActievandeDag, ING of Jumbo), dan verloopt de verkoop en annulering niet via ons park. Neem dan dus contact op met de betreffende partij waar je de tickets hebt gekocht.  
 • Is mijn hond ook welkom in het park?
  Honden zijn van harte welkom in ons park! Je kunt jouw entreeticket en/of aankomsttijd reserveren via onze website; je hoeft geen apart kaartje voor je hond te reserveren.
 • Ik heb een probleem met mijn ticket, wat nu?
  Heb je jouw ticket niet ontvangen in de e-mail of heb je een vraag over het annuleren van je betaalde toegangsticket? Neem dan contact op met Ticketcounter door te bellen naar 010 751 6400 of te mailen naar [email protected]. Zij helpen jou graag verder!
 • Hoe lang kan ik het park bezoeken?
  Om ons park te bezoeken, heb je zowel een ticket als een tijdslot nodig. Via onze ticketshop reserveer je je aankomsttijd. Binnen deze aangegeven tijd kun je naar binnen bij de entree, daarna kun je tot sluitingstijd ons park bezoeken.
 • Ik heb korting via een bon of abonnement op een ander park, hoe verzilver ik deze?
  Heb je één van de volgende kortingsbonnen of -passen, reserveer dan je tijdslot via de ticketshop en kies daar voor 'Reserveren, heb je al een ticket of een kortingsvoucher, reserveer hier dan je bezoek'. Binnen dat tijdslot kun jij deze korting verzilveren aan onze kassa. Zorg dat je contactloos kunt betalen. Veel plezier!
  • VVV-pas
  • NVD-pas
  • NVD-vrijwilligerspas
  • Kortingsbon WWF
  • Vriendenloterij VIP-kaart (alleen voor dagen van Warme Winteravonden) Let op: heb je tickets gewonnen via de Vriendenloterij voor een bezoek aan een exclusieve avond van de DinoAdventures of Warme Winteravonden, reserveer dan volgens de instructies via de bevestigingsmail.
  • DE Cadeaukaart
  • Kortingsbon via een abonnement op een ander park
  • Zorginstellingenabonnement
  • Begeleidersregeling of zorgkorting (Bijvoorbeeld Autipas)
  • Andere kortingbonnen of -passen
 • Hoe werkt de speciale begeleidersregeling?
  Beschik je niet over genoeg zelfredzaamheid om het park zelfstandig te bezoeken, dan mag je gratis één volwassen begeleider meenemen. Jij krijgt dan € 3,50 korting op een regulier dagkaartje. Deze tickets zijn alleen te koop aan onze kassa en deze regeling is van toepassing vanaf 3 jaar. Let op: Je kunt ons park alleen bezoeken met een gereserveerd tijdslotReserveer hier als je gebruik wilt maken van de begeleidersregeling. Ga via www.dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek naar ‘Reserveren’ en kies je aankomsttijd. Binnen dat tijdslot kun jij deze korting verzilveren aan onze kassa. Zorg dat je contactloos kunt betalenVeel plezier!