Tickets Tot € 5,- korting
Tickets Tot € 5,- korting

Parkbezoek

Plan een bezoek aan DierenPark Amersfoort en bekijk hier de veelgestelde vragen.

 • Zijn jullie te bereiken met het OV?
  Jazeker! Vanaf station Amersfoort Centraal kun je bus 70 richting Soest nemen. Deze bus stopt na vijf minuten voor de ingang van het dierenpark.
 • Ik ben iets verloren in het park, hebben jullie het voorwerp gevonden?
  Wat vervelend dat je iets bent kwijtgeraakt in DierenPark Amersfoort. Wij plaatsen al onze gevonden voorwerpen online via iLost. Zo kunnen verloren voorwerpen op een veilige manier bij de eigenaar terug komen. Kijk in onderstaande tabel of jouw voorwerp gevonden is. Staat jouw verloren voorwerp er tussen? Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het voorwerp bij jou hoort. Daarna kun je het voorwerp ophalen of kunnen we het naar je toesturen.
 • Wat is er allemaal te doen in jullie park?
  Ons park is het hele jaar geopend en je kunt altijd onze dieren bewonderen. Daarnaast organiseren wij tijdens elke schoolvakantie een interactief en educatief programma voor kinderen, zoals de DinoAdventures in de herfstvakantie en Poep & Zoo tijdens de voorjaarsvakantie. Bekijk onze parkagenda!
 • Wanneer is het druk in jullie park?
  Tijdens het weekend of in de vakantie verwachten wij meer bezoekers dan op doordeweekse dagen buiten de vakantie. Het park is groot genoeg om voldoende rustige plekjes te vinden. Een dagje uit naar onze dierentuin? Bekijk op onze onderhoudspagina of er bijzonderheden zijn.
 • Mag ik roken in het park?
  In ons park is roken alleen toegestaan in de twee aangewezen rookzones. Dit geldt ook voor de e-sigaret. De rest van het park is een rookvrije omgeving.