< Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Parkbezoek

 • Zijn met kou de dieren wel zichtbaar?

  De meeste dieren zijn ook bij minder weer zichtbaar. Veel dieren kun je namelijk bezoeken in hun binnenverblijf, waar het lekker warm is. Wil je zeker weten welke dieren jij kunt zien op de dag van je bezoek, neem dan een kijkje op onze onderhoudspagina.
 • Zijn jullie te bereiken met het OV?

  Jazeker! Vanaf station Amersfoort Centraal kun je bus 70 richting Soest nemen. Deze bus stopt na vijf minuten voor de ingang van het dierenpark.
 • Wat zijn de openingstijden van het dierenpark?

  In het hoogseizoen, van zondag 29 maart 2019 t/m zondag 25 oktober 2019, is het dierenpark open van 09.00 tot 18.00 uur. In het laagseizoen, t/m zaterdag 28 maart 2019 en vanaf maandag 26 oktober 2019, is ons dierenpark open van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Wat is er allemaal te doen in jullie park?

  Ons park is het hele jaar geopend en je kunt altijd onze dieren bewonderen. Daarnaast organiseren wij tijdens elke schoolvakantie een interactief en educatief programma voor kinderen, zoals de DinoAdventures in de herfstvakantie en Poep & Zoo tijdens de voorjaarsvakantie. Bekijk onze parkagenda!
 • Wanneer is het druk in jullie park?

  Tijdens het weekend of in de vakantie verwachten wij meer bezoekers dan op doordeweekse dagen buiten de vakantie. Het park is groot genoeg om voldoende rustige plekjes te vinden. Een dagje uit naar onze dierentuin? Bekijk op onze onderhoudspagina of er bijzonderheden zijn.