< Praktische info

Voorzieningen

Kun je ook met een rolstoel naar ons park komen? Op welke plek verschoon jij makkelijk je baby? En waar kan jouw kind lekker spelen? Hier lees je alles over de voorzieningen in onze dierentuin.

Goed nieuws: ons park is weer open voor bezoekers! Lees hier meer over hoe jouw dagje uit in ons park er straks uitziet.

Toiletten

Jij kunt op zes verschillende plekken in het park een toiletbezoekje brengen. Rolstoeltoiletten en verschoonruimtes voor baby’s vind je bij de grotere horecagelegenheden:
Restaurant de Buitenplaats, Restaurant de Boerderij en Grandcafé de Berenhof.

Speeltuinen

Klim als een aap door de hangspeeltuin bij het Fonteinplein of probeer alle speeltoestellen bij het Pretplein uit. Ook bij de Uitkijk en de Bosbeek kun je lekker spelen. Bij elke speelgelegenheid in ons park zijn bankjes in de buurt.

Rolstoelen

Ons park is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Alleen de Klim Alles-route en attracties zijn niet toegankelijk en in de Stad der Oudheid zijn de straatjes vrij hobbelig. Ben jij niet in de gelegenheid om je eigen rolstoel mee te nemen, huur dan voor € 3,00 per dag een rolstoel. Wij vragen een borg van € 10,00 per rolstoel.
Wil jij zeker zijn van een rolstoel tijdens jouw dagje dierentuin? Reserveer deze dan via de Gastenservice (033-4227100). Je kunt de rolstoel afhalen bij de Gastenservice.

Olifantenbuggy’s

Je kunt voor € 3,00 per dag een olifantenbuggy huren. Wij vragen een borg van € 10,00 per buggy. Vraag bij de kassa om een buggymunt en haal vervolgens je buggy op. Aan het einde van jouw bezoek lever je de buggy en de munt weer in.

Honden

Honden mogen sinds 1 september weer naar binnen in ons park. Jij bent dus van harte welkom met je viervoeter, maar zorg wel dat je hond aangelijnd is. 

....