Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Heb jij een poepnaam?

Meneer Vollebroek, mevrouw Hol … Op zaterdag 15 februari mag iedereen met een poep-gerelateerde achternaam gratis naar DierenPark Amersfoort. “Zo beginnen we de voorjaarsvakantie met een passende grote boodschap”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “De hele vakantie duik je namelijk in de wereld van de drol tijdens het programma Poep & ZOO.”

Wist je dat een luiaard maar één keer in de week poept? En een tijger zijn ontlasting liever in het water doet? In de Amersfoortse dierentuin worden elke dag honderden kilo’s gepoept en dat is voor het park de reden om over dit stinkende onderwerp te vertellen. ‘‘Poep klinkt misschien een beetje vies, maar er is veel over te vertellen”, vertelt Hylke. “Jonge bezoekers kunnen met de professor energie opwekken in het Grote Poep-laboratorium, bijzondere schijtfeitjes in de toiletpotten ontdekken en letterlijk met hun handen in de drollen tijdens het poeppluizen.”

‘‘Niet iedereen is misschien altijd even blij met een achternaam met een luchtje eraan, maar bij ons hebben deze mensen juist geluk’’, vertelt de projectleider. “De hele voorjaarsvakantie kun je een hoop doen in DierenPark Amersfoort.’’ Bezoekers met een poep-gerelateerde achternaam mogen op vertoon van geldige legitimatie op zaterdag 15 februari gratis naar Poep & Zoo in DierenPark Amersfoort.

Spelregels:

  • Op vertoon van je geldige legitimatie mag je gratis naar binnen op zaterdag 15 februari 2020 als je een poep-gerelateerde achternaam hebt. Dit geldt enkel voor de persoon met een poepgerelateerde achternaam in zijn/haar legitimatie en niet voor introducés. 
  • DierenPark Amersfoort bepaalt bij de entree welke achternamen er gelden als ‘poepgerelateerd’ en of je met jouw achternaam dus naar binnen mag.
  • Heb je twijfel over je achternaam, dan kun je dit van tevoren navragen.

Steek deze voorjaarsvakantie (15 februari t/m 1 maart) je neus in de wereld van de drol. Poep & ZOO is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en is gratis voor iedereen die een bezoekje brengt aan DierenPark Amersfoort in de voorjaarsvakantie.