Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

10:00 uur - 17:00 uur 💩 Poep & ZOO 💩

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

Download de app voor details

< Parkagenda

Poep & ZOO

Olifantendrollen, giraffenkeutels, vogelflatsen … Er wordt heel wat af gepoept in de dierentuin. Duik in de wereld van de drol tijdens Poep & ZOO in de voorjaarsvakantie (16 februari t/m 3 maart 2019). Leer alles over de grote boodschap van de dieren en kom een HOOP doen in het speciale poep-laboratorium.

Ontdek een hoop!

Ruik aan de billen van een olifant en voel met je hand in een toiletpot. Jij komt er al snel achter dat poep niet alleen grappig is, maar ook heel nuttig. Wist jij dat een tijger zijn boodschap in het water plonst om zijn geurspoor te verbergen? Of dat sommige vissen zelfs communiceren via scheten? Nee? Dan wordt het hoog tijd om langs te komen bij Poep & ZOO.

Stap in het poep-lab

Ben jij klaar voor een geheime boodschap? Stap dan in het poep-laboratorium, waar onze professor bezig is met dé uitvinding van de eeuw om beter voor het milieu te zorgen. Hij heeft alleen nog jouw hulp nodig om zijn machine te laten werken. Ga aan de slag, sprokkel de juiste formule bij elkaar en gebruik al je poepkennis om tot een verrassende ontdekking te komen …

Tip: kom langs op zondag  

Op zondag 24 februari en zondag 3 maart wordt jouw bezoek nog specialer. Dan loopt onze dierenarts rond bij het poep-lab en kun jij hem alles vragen wat je maar wilt. Dierenarts Willem-jan zit regelmatig met zijn neus in de poep en hij weet jou de leukste schijtfeitjes te vertellen. Mis hem niet, tussen 11.30 en 14.30 uur.

Koop je tickets online

Zowel kleine als grote kinderen kunnen meedoen. Er is voor iedereen een HOOP te ontdekken. Poep & ZOO is gratis voor iedereen die een bezoekje brengt aan DierenPark Amersfoort in de voorjaarsvakantie. Koop je tickets alvast online.

Poep & ZOO DierenPark Amersfoort

 

....