Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting
Tickets ZomerDeal: tot € 7,- korting

Ons park decor voor Superjuffie

Vanaf 10 oktober verschijnt de familiefilm Superjuffie in de bioscoop. DierenPark Amersfoort vormt het bosrijke decor van deze film, waarin de avonturen van juf Josje centraal staan. “Juf Josje bracht meerdere bezoeken aan onze dierentuin en onder andere de olifanten, kamelen en ringstaartmaki’s schitteren straks op het witte doek”, vertelt Sharon de Kruijff van DierenPark Amersfoort.

Superjuffie vertelt het verhaal van juf Josje, die met haar superkrachten dieren kan helpen. “De filmopnames in ons park waren een heuse belevenis en gingen tot diep in de nacht door”, vertelt Sharon. “Het kan niet anders dan dat deze film een groot avontuur wordt. Het zal toch wel een bijzonder moment zijn om de prachtige dieren uit ons park samen met juf Josje terug te zien op het grote scherm.”

De film Superjuffie, van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Janneke Schotveld en is vanaf 10 oktober in de bioscopen te zien. DierenPark Amersfoort organiseert op zaterdagmorgen 6 oktober een exclusieve voorvertoning bij Pathé Amersfoort. “Via onze Facebook-pagina kunnen alle belangstellenden zich aanmelden voor deze unieke voorvertoning”, aldus Sharon. “De winnaars krijgen toegang tot dit bijzondere feestje en zien de film samen met ons tijdens de voorvertoning.”