Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Gezocht: leden Kinderpanel

Wil jij meedenken over DierenPark Amersfoort en een hoop te weten komen over de dieren en het park? Wij zijn op zoek naar leden voor het Kinderpanel van 2024/2025. Geef je nu op!

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor jou en alle andere kinderen. Hier kom je van alles tegen over de dieren en de natuur. Wij vinden het heel tof dat je na een bezoek aan ons park enthousiast bent om de natuur nog mooier te maken. Bijvoorbeeld in je achtertuin, maar ook ver weg, zoals in Afrika of in Azië.

Wij vinden jullie de helden van nu en van de toekomst en kunnen jullie ideeën en hulp goed gebruiken om onze dierentuin nóg leuker te maken. Daarom is er het Kinderpanel van DierenPark Amersfoort. Dit panel bestaat uit een groepje jonge fans van de dieren en ons dierenpark. Vier keer per jaar komen zij samen om hun advies uit te brengen over verschillende onderwerpen. Voor het Kinderpanel van 2024/2025 zijn wij op zoek naar enthousiaste kinderen die een jaar lang lid willen zijn van het panel.

De inzendingen zijn gesloten, de nieuwe Kinderpanelleden hebben bericht gehad. Vanaf april/mei 2025 gaan we op zoek naar het Kinderpanel van 2025/2026!

Wat houdt lid zijn van het Kinderpanel in?

Lees dit goed met je ouders of verzorgers door, voordat je je opgeeft.

  • We gaan een samenwerking aan en maken afspraken. In ruil hiervoor bieden wij jou en je gezin een jaarabonnement op ons park aan én verzorgen een unieke ervaring.
  • Je bent een jaar lang lid van het Kinderpanel van DierenPark Amersfoort: een vaste groep van ongeveer tien kinderen met een passie voor dier en natuur die DierenPark Amersfoort advies geeft.
  • Drie keer per jaar ben je aanwezig bij een sessie. In deze sessies staan verschillende onderwerpen en vraagstukken centraal, spelenderwijs leren wij van elkaar. De sessies duren maximaal vijf uur en vinden plaats op een zaterdag.
  • Tussendoor houden we regelmatig contact en doe je mee aan een online onderzoek of vragenlijst.
  • Je ouders of verzorgers zijn beschikbaar om jou iedere sessie te brengen en te halen van en naar het park.
  • Tijdens de sessies worden foto- en videobeelden gemaakt die het park in kan zetten voor uitingen.
  • Wij leren de leden van het panel op een speelse manier om samen te werken en elkaar te helpen, samen tot ideeën te komen en deze vorm te geven. Daarbij kom je een hoop te weten over de dieren en het park. Natuurlijk met een hoop plezier!