Tickets Tot € 5,- korting
Tickets Tot € 5,- korting

Nieuwe website gelanceerd

Wij hebben een nieuwe website. Het park schakelde vanmorgen de hulp in van kinderen en ringstaartmaki’s om de website de lucht in te krijgen. “Een bijzonder moment dat wij graag samen met de kinderen en de dieren willen vieren”, vertelt Fiet Verdonck van het management team. “Op de nieuwe website staat de parkbeleving van bezoekers centraal.”

Op het maki-eiland stond vanmorgen een enorme constructie waarmee de website van de dierentuin de lucht in werd gestuurd. Kinderen versierden het met allerlei lekkers voor de halfapen en riepen daarna door de portofoon van de dierverzorger dat de maki’s naar buiten mochten komen. “Al snel kwam er een groep nieuwsgierige maki’s het eiland op”, vertelt Fiet. “Zij gingen meteen op de constructie zitten die door hun gewicht in beweging kwam. Op deze manier werd er een rode knop ingedrukt en werd de nieuwe website gelanceerd. Een bijzonder moment voor ons park.”

Na maanden van ontwikkeling staat de nieuwe website online, waar meer ruimte is voor beeld en geluid. “Al direct op de landingspagina krijg je een filmpje te zien met een sfeerimpressie van het park”, vertelt Fiet. “De informatie is een stuk overzichtelijker en de gebieden in het park zijn nu ook online te bezoeken. Kinderen leren al voor hun bezoek van alles over onze dieren en de ontdekkingstocht gaat in het park verder, als de jonge avonturiers boven, langs en tussen de dieren klimmen.” De nieuwe website is vanaf nu te bezoeken.

Website DierenPark Amersfoort