Tickets Tot € 2,- korting
Tickets Tot € 2,- korting

Kerstvakantie

In de kerstvakantie (23 december 2023 tot en met 7 januari 2024) is DierenPark Amersfoort omgetoverd tot een wonderlijk winterlandschap. Beleef samen met je vrienden of familie hartverwarmende winterverhalen en laat je betoveren door duizenden lichtjes, kerstbomen en sneeuw. 

Magische dierenwereld 

Deze kerstvakantie tovert DierenPark Amersfoort haar bos om tot een adembenemend winterpark. Kom alles te weten over de dieren in de winter en ontmoet de dierbewoners in een betoverend dierenpark. Ontdek samen met je gezin de magie van de winterse dierenwereld. 

Wat is er te doen? 

  • Het park is omgetoverd tot een magisch winterpark met duizenden lichtjes, kerstbomen en sneeuw. 
  • Speel samen met de dieren de hoofdrol in een winters sprookje en beleef een onvergetelijk en spannend avontuur. 
  • Test jouw dierenkennis. Met de gratis speurtocht ontdek jij alles over de dieren in de winter.
  • Volg het nieuwe Voedselpad en neem als een van de eersten een kijkje in de gloednieuwe Dierkeuken.  
  • Beleef de wonderlijke winterdierenwereld in het Magisch WinterWoud: ontdek de magie van de Nederlandse natuur in de winter.   
  • Stap in de Lichtjestrein en maak een fonkelende tocht langs de vele lampjes en dierbewoners. 
  • Geniet van dampende warme chocomel specials, glühwein, oliebollen en andere winterse lekkernijen.  
  • Warm je op in de knusse restaurants en ontmoet de dieren in hun verwarmde binnenverblijven

Warme Winteravonden 

Laat je betoveren in een wonderlijke winterwereld tijdens de Warme Winteravonden (27 tot en met 30 december 2023 en 2 januari tot en met 5 januari 2024). Beleef samen met je gezin een onvergetelijk dagje uit tussen winterse dieren, duizenden lichtjes, kerstbomen, foodtrucks, livemuziek en zelfs sneeuw! Zodra de avond valt, ontdek jij dat Koning Winter het Amersfoortse bos heeft omgetoverd tot een magisch winterwoud. DierenPark Amersfoort is tussen 15.00 en 20.00 uur omgetoverd tot een extra sfeervol winterpark. Bestel nu je tickets met tot 35% korting!  

Tickets met korting 

Stap in de wonderlijke dierenwereld en beleef de magie van het Amersfoortse bos. De kerstvakantie in DierenPark Amersfoort was nooit eerder zo magisch. Bestel nu je tickets met tot € 2,- online korting en laat de voorpret maar beginnen! Op = op.