Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Kerstvakantie

In de kerstvakantie (21 december t/m 5 januari) is ons dierenpark omgetoverd tot een sfeervol winterpark. Glij van de sleebaan, geniet van dampende chocolademelk en ontdek nog meer over de dieren met een gratis winterse speurtocht. Wat een gezelligheid!

Roetsj naar beneden!

Maak tijdens de kerstvakantie sfeervolle herinneringen in ons park met de hele familie. De speciale Binnenkijken bij-route neemt je mee naar de warme binnenverblijven van de dieren en met de gratis bijbehorende speurtocht test je elkaars dierenkennis. Tijd voor nog meer actie? Met zicht op de Japanse makaken roetsj je als een pinguïn naar beneden van de sleebaan. Raak ondersteboven van de dierbewoners in een prachtig verlicht park.

Koop je ticket online

Wat kun je verwachten?

  • Beleef een magisch dierenpark in winterse sferen. Sneeuw gegarandeerd!
  • Roetsj naar beneden van de sleebaan.
  • Warm je op tussen de dieren met de speciale Binnenkijken bij-route.
  • Test je dierenkennis met de gratis speurtocht voor jonge avonturiers.
  • Doe mee met een Warme Winterwandeling: elke dag om 12.00 en 14.00* neemt een Gids je mee op pad voor een gratis rondleiding langs de dieren.

*Op woensdag 1 januari is deze rondleiding alleen om 14.00 uur.

Beleef Warme Winteravonden

Tussen kerst en oud en nieuw (27, 28, 29 en 30 december) is ons park extra lang geopend en stralen de duizenden lampjes je in het donker tegemoet tijdens de Warme Winteravonden. Het park ontpopt zich tussen 16.00 en 20.00 uur tot een magisch bos met betoverende illusies, lekkere hapjes en muziekoptredens. Lees meer over de Warme Winteravonden.

Koop je tickets online

Ben jij klaar om DierenPark Amersfoort te bezoeken in de kerstvakantie? Koop je tickets alvast online en laat de voorpret maar beginnen. Je ticket is ook geldig voor de Warme Winteravonden als je op 27, 28, 29 of 30 december ons park bezoekt.

Koop je ticket online
....