Koop je tickets

Kerstvakantie

In de kerstvakantie is DierenPark Amersfoort omgetoverd tot een magisch winterpark. Laat je betoveren en leer alles over de winterse dierenwereld, warm je op aan hartverwarmende winterverhalen en ontdek de dieren in een park met duizenden lichtjes, kerstbomen en zelfs sneeuw. Beleef deze vakantie met je gehele gezin onvergetelijke momenten in DierenPark Amersfoort.

Het uitje voor kinderen in de kerstvakantie! 

Oneindig veel lampjes leiden je langs leeuwen, olifanten en… dompel je onder in een winterse dierenwereld! In en rondom themagebied het Woud wordt het verhaal verteld van de dieren die in winterrust gaan of juist overwinteren in Afrika. Met je ijskoude dierenpaspoort ontdek je alles over de Nederlandse natuur in de winter. Als de schemering invalt, wordt de winterse dierenwereld nog magischer… In een sfeervol decor stap je in een winterverhaal en ga je op de foto met je papa, mama, broertjes en zusjes.  

Kerstvakantie DierenPark Amersfoort

Wat kun je verwachten? 

  • Een wonderlijke dierenwereld in winterse sferen 
  • Gegarandeerde betovering door duizenden lichtjes en sneeuw  
  • Winterse Nederlandse dierenwereld volg met magische effecten
  • Een winters dierensprookje vol met fotomomenten
  • Voldoende verwarmde zitgelegenheden 
  • Exclusieve rondleidingen door verhalenvertellers langs zonaanbidders en koukleumen 
  • Speciale route om de dieren binnen te ontmoeten 
  • Een rit in de fonkelende Lichtjestrein 

Veilig Samen Uit 

Ook tijdens de kerstvakantie beleef je in DierenPark Amersfoort samen een veilig dagje uit. Bekijk voor je bezoek de maatregelen

Warme Winteravonden 

Tip! Tijden acht avonden in de kerstvakantie beleef je de Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort. Het park is dan tot 20.00 uur geopend. Als het donker wordt, ziet het park er nóg magischer uit. Betoverende lichtjes en projecties, lekker eten en gezellige muziek maken een avondbezoek onvergetelijk.

Koop je tickets online 

Ben jij er klaar voor om DierenPark Amersfoort te bezoeken in de kerstvakantie? Reserveer en koop je tickets online en laat de voorpret maar beginnen.

Koop je tickets