Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

Nieuwe kerstsingle: Jungle Yells

De dieren uit ons park zingen mee in een gloednieuwe kerstsingle die vanaf vandaag te beluisteren is.

“Olifantje Yunha geeft het startschot van deze kersthit en ook de tijgers brullen vrolijk mee”, vertelt woordvoerder Marije Allemekinders. “Alle luisteraars kunnen meezingen, blaffen, brullen of toeteren, want kerst is tenslotte voor iedereen.”

In het swingende kerstlied klinkt een koor van chimpansees, flamingo’s, prairiehondjes en andere dieren die in DierenPark Amersfoort te vinden zijn. “Een vrolijke boel, wij hopen natuurlijk dat onze dieren hiermee de hitlijsten veroveren”, aldus Marije. “Zelfs de hond komt erin voor, want ook deze trouwe viervoeter is vaak te vinden in ons park.”

Het nummer ‘Jungle Yells’ is binnenkort ook te beluisteren op Spotify en iTunes. “Aan de bestaande kerstliedjes voegen wij nu dé kersthit uit de dierentuin toe en de dieren die hierin schitteren zijn uiteraard te bewonderen in ons park”, vertelt Marije. “De kerstdagen staan in het teken van gezelligheid en samenzijn en wie weet is dit het kerstnummer dat in menig huishouden zal klinken.” De hele kerstvakantie tijdens de Warme Winterweken kunnen bezoekers de ‘Jungle Yells’ regelmatig horen in DierenPark Amersfoort.