< Feesten & Vergaderen

Kinderfeestje

Ben jij (bijna) jarig? Zet je feestmuts op en beleef het leukste feestje tussen de dieren met al je vriendjes. Dit wordt een verjaardag waar je nog lang aan terugdenkt!

Onze kinderfeestjes bestaan uit:

 • Entree tot DierenPark Amersfoort
 • Cadeautje voor de jarige
 • Zakje snoep voor iedereen
 • Kijkje achter de schermen met een dierverzorger (bij reuzenfestijn, makipartijtje of tijgerfuif)
 • Lunch of diner: frietjes met saus, onbeperkt limonade
 • Gereserveerde tafel voor de jarige in Restaurant de Buitenplaats

Heb je een geldig abonnement? Je krijgt dan € 10,50 korting per abonnementhouder. De lunch wordt tussen 12.30 – 13.30 uur geserveerd, het diner tussen 16.30 – 17.30 uur (in de winterperiode tussen 16.00 – 17.00 uur).

Dierenfeestje

€ 16,75 per persoon

Leef je uit op de Klim-alles route, waar je boven en tussen de dieren klautert. Ontdek de aapjes, tijgers en giraffen en kom lekker spelen in de speeltuin. Wil je even bijkomen, smul dan van een bord met frietjes en lekker veel limonade. Tijdens dit kinderfeestje krijgt de jarige een cadeautje en gaat iedereen met een zakje snoep en een rugzak vol verhalen naar huis.

Let op: Je kunt de feestjes vieren met minimaal vier kinderen (inclusief de jarige) en één volwassenen. In totaal mogen maximaal drie volwassenen mee voor het kinderfeestjestarief. Mochten er nog meer volwassenen mee feest willen vieren, dan geldt voor hen het reguliere entree tarief. Reserveer uiterlijk vier dagen van tevoren.

Reuzenfestijn

€ 30,75 per persoon

Eén van onze rangers neemt jullie mee op een ontdekkingstocht door het dierenpark. Je hoort bijzondere weetjes over onze dieren en krijgt een kijkje achter de schermen. Durf jij het aan om midden tussen de reuzenschildpadden te staan? Ga dan mee op het Reuzenfestijn. Jullie mogen de dierverzorger helpen met het wassen van de reuzenschildpadden!

Let op: je kunt de feestjes vieren met minimaal vier tot maximaal acht kinderen, inclusief de jarige. Er moet één volwassenen mee met het feestje. Gaan er meer volwassenen mee feestvieren, dan vallen de eerste drie onder het kinderfeestjestarief. Als er meer dan drie volwassenen meegaan, dan geldt voor de extra personen het reguliere entree tarief. Reserveer uiterlijk drie weken van tevoren. Het Reuzenfestijn kun je alleen op zaterdag of zondag boeken; de ontdekkingstocht begint om 14.30 uur en duurt 75 minuten. Natuurlijk kun je al eerder het park in.

Makipartijtje

€ 30,75 per persoon

Houd je wel van apenstreken? Dan is het Makipartijtje echt iets voor jou. Neem met je vriendjes een kijkje bij heel veel dieren én stap in het binnenverblijf van de maki’s. Wanneer de dierverzorger al jullie vragen heeft beantwoord, gaan jullie eten verstoppen voor deze grappige aapjes met hun zwart-witte staart. Kijk hoe zij het lekkers oppeuzelen.

Let op: je kunt de feestjes vieren met minimaal vier tot maximaal zes kinderen, inclusief de jarige. Er moet één volwassenen mee met het feestje. Gaan er meer volwassenen mee feestvieren, dan vallen de eerste drie onder het kinderfeestjestarief. Als er meer dan drie volwassenen meegaan, dan geldt voor de extra personen het reguliere entree tarief. Reserveer uiterlijk drie weken van tevoren. Het Makipartijtje kun je alleen op vrijdag of zaterdag boeken; de ontdekkingstocht begint vrijdag om 15.00 uur en zaterdag om 14.30 uur en duurt 75 minuten. Natuurlijk kun je al eerder het park in.

Het Makipartijtje heeft een winterstop en is weer vanaf 3 april 2020 te boeken!

Tijgerfuif

€ 30,75 per persoon

Altijd al eens in het binnenverblijf van onze tijgers willen kijken? Een dierverzorger vertelt de mooiste verhalen over onze dieren én geeft je een kijkje achter de schermen bij deze levensgevaarlijk roofdieren. Met een beetje geluk staat een van onze tijgers je al op te wachten … Pas maar op, deze Tijgerfuif is niet voor bangeriken.

Let op: je kunt de feestjes vieren met minimaal vier tot maximaal tien kinderen, inclusief de jarige. Er moet één volwassenen mee met het feestje. Gaan er meer volwassenen mee feestvieren, dan vallen de eerste drie onder het kinderfeestjestarief. Als er meer dan drie volwassenen meegaan, dan geldt voor de extra personen het reguliere entree tarief. Reserveer uiterlijk drie weken van tevoren. De Tijgerfuif kun je alleen op woensdag of zaterdag boeken; de ontdekkingstocht begint woensdag om 15.00 uur en zaterdag om 11.30 uur en duurt 75 minuten. Natuurlijk kun je al eerder het park in.

Eventuele extra’s

 • Speurtocht € 1,00 per persoon
 • Ritje in de Berenboemel € 1,00 per persoon
 • Rondje met de Carrousel € 1,00 per persoon
 • Versierde stoel jarige € 5,00
 • Cadeautje voor iedereen € 3,50 per stuk
 • Kroket € 2,00 per stuk
 • Kaassoufflé € 2,00 per stuk
 • Raket ijsje  € 1,25 per stuk

Reserveren

Zodra ons park weer open is, maken wij er graag samen met jou een fantastische dag van. Vul daarom nu alvast vrijblijvend onderstaand formulier in of bel naar 033-4227162. Het kan zijn dat wij iets later reageren dan je van ons gewend bent, maar wij nemen zo snel mogelijk contact op en denken graag met je mee.


Factuuradres (indien het factuuradres anders is dan het hierboven opgegeven adres, dit graag aangeven bij opmerkingen)

Let op: kijk bij de feestjes hierboven op welke dagen deze te reserveren zijn!

Extra's
Speurtocht (€ 1,00 p.p.)Ritje in de Berenboemel (€ 1,00 p.p.)Rondje met de Carrousel (€ 1,00 p.p)Versierde stoel jarige (€ 5,00)Cadeautje voor iedereen (€ 3,50 per stuk)Frikandel (€ 2,00 per stuk)Kroket (€ 2,00 per stuk)Kaassoufflé (€ 2,00 per stuk)Raket ijsje (€ 1,25 per stuk)

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn reservering te verwerken*

Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*

....