Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Nieuwe website

Na maanden van ontwikkeling, is het dan eindelijk zover. Op woensdag 19 september zal onze nieuwe website de lucht in gaan. “Wie straks een kijkje neemt op de website, brengt eigenlijk alvast een eerste bezoek aan ons park”, vertelt marketeer Renate Kok.

De huidige website is volgens ons aan vernieuwing toe. “Wij willen met de nieuwe website informatie op een overzichtelijke manier aanbieden en tegelijkertijd méér zijn dan alleen een informatieplatform”, legt Renate uit. “Je krijgt een sfeerimpressie van het park, nog voordat je voet in het park hebt gezet.” Op de nieuwe website is dan ook veel ruimte voor beeld en geluid.

Wij verwachten dat ook jonge dierenliefhebbers hun weg naar de website weten te vinden. “De informatie is aansprekend voor kinderen en zij komen online alles te weten over de dieren. Met die kennis wordt een dierentuinbezoekje leuker én leerzamer”, vertelt Renate. “Zo kun je onze dieren uiteraard op alfabetische volgorde zoeken, maar kun je ook meer informatie over hen vinden gesorteerd op thema’s als ‘dieren met grote ogen’of ‘dieren die goed kunnen klimmen’. De ontdekkingstocht gaat in het park verder, waar je de dieren ook weer net op een andere manier leert kennen via een spannende klimroute. De nieuwe website sluit dus perfect aan bij ons avontuurlijke karakter.”

Wij gaan op woensdag 19 september live, waarbij wij de hulp inschakelen van kinderen en dieren om de website letterlijk de lucht in te sturen.