Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Zomeravonden

Zinderende Zomervibes tussen de dieren! Bezoek DierenPark Amersfoort deze zomer en beleef een sfeervol dierenpark tijdens prachtige zomeravonden.

In juli en augustus is DierenPark Amersfoort extra lang open op woensdag, zaterdag en zondag. Voor een zomers tarief van € 17,95 per persoon geniet jij samen met je vrienden of familie tussen 15.00 en 20.00 uur tussen de dieren midden in het bos. Zomergevoel gegarandeerd!    

Bestel je tickets met 25% korting

Zinderende Zomervibes 

  • Foodtour: haal een hapje of een drankje af bij onze horecavoorzieningen en bij een aantal extra foodtrucks. Daar kun je terecht voor zomerse wereldgerechten. Verspreid door het park vind je verschillende zitplekken.  
  • Veilig voetjes van de vloer tijdens de Silent – 1,5 meter – Disco. 
  • Zomerse muziek: in het park word je verrast met zomerse klanken.  
  • De Berenboemel is omgetoverd tot een zomerse Feesttrein.  
  • Ga met jouw speciale paspoort (gratis verkrijgbaar bij de entree) op reis langs de zonaanbidders uit de dierenwereld. Maak tijdens je reis een vakantiekiekje (van jezelf) op plekken waar je misschien nog nooit eerder bent geweest.  
  • Kom pootjebaden in de Bosbeek en genieten op het naastgelegen chillstrand. 

Veilig Samen Uit 

De afgelopen jaren beleefde je in het dierenpark het populaire evenement het DierenPark Amersfoort Foodfestival. Wegens de huidige 1,5 m-richtlijnen kunnen wij dit jaar helaas niet dit evenement vieren, maar wij weten zeker dat de Zomeravonden dezelfde zonnige en gezellige sfeer gaan geven. De activiteiten zijn ingericht volgens de huidige maatregelen, waardoor je 1,5 meter afstand van andere bezoekers kan houden. Bekijk de maatregelen op de Veilig Samen Uit-pagina.  

Tickets tot 25 % korting 

Om een bezoek te brengen aan ons park, moet je je aankomsttijd vooraf reserveren. Bestel een avondticket (15.00-20.00 uur) voor maar € 17,95 per persoon. De zomeravonden zijn te herkennen aan het zon-icoontje in de ticketshop. 

Bestel je kortingstickets

....