Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Zomeravonden

Vier de zomer tussen de dieren. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (van 18 juli t/m 30 augustus) is ons park extra lang open. Voor een zomers tarief van € 16,50 per persoon klauter jij tussen 15.00 en 20.00 uur tussen de dieren in ons bosrijke park. Zomergevoel gegarandeerd!

Extra lang open!

Klauter boven de hyena’s en kom spelen in de Bosbeek. Tijdens de zomeravonden kun je tot 20.00 uur ’s avonds genieten van alle dieren. Berehonger gekregen van het klauteren en dieren spotten? Kom dan een hapje eten halen bij één van onze horecalocaties.

Op vakantie in eigen land

Midden in ons bosrijke park ben je even in een andere wereld. In één dag reis je van het Hollandse Woud naar de Afrikaanse Savanne. Ontdek giraffen, olifanten en leeuwen en stap zelfs terug in de tijd in ons Dinopark. Ga met het hele gezin op pad en ontdek dé dierentuin voor kinderen!

Reserveer je ticket online

Om een bezoek te brengen aan ons park, moet je je aankomsttijd vooraf reserveren. Heb je nog geen ticket? Bestel dan een zomeravondticket (15.00 – 20.00 uur) voor maar € 16,50 per persoon.  

Bestel je tickets
....