Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting
Tickets WeekendDeal: Tot € 7,- korting

Workshop: Tekenen met Jill

Volg deze voorjaarsvakantie een unieke tekenworkshop van Jill Schirnhofer, bekend van haar tekenprogramma’s op TV. Teken samen met haar de rode panda, hyena of giraffe levensecht na. De olifantenstal in DierenPark Amersfoort is op zaterdag 17 februari omgetoverd tot levendige tekenstudio.

Tekenworkshop  

Is tekenen jouw hobby? En kennen Jill’s tekenboeken ‘Tekenen met Jill’ en ‘Jill’s Tekenjournal’ geen geheimen meer voor jou? Goed nieuws! Op 17 februari om 14.00 uur krijg jij de kans om jouw tekenidool te ontmoeten en nog meer tekengeheimen te ontrafelen. Vraag Jill om een handtekening en neem jouw kunstwerk met trots mee naar huis.

Wat ga je doen? 

  • Loop vanaf 13.30 uur de olifantenstal binnen. Van 14.00 tot 14.30 uur leg jij de natuur vast op papier. Geen zorgen, Jill helpt jou!  
  • Teken de rode panda, hyena of giraffe levensecht na.  
  • Stel tijdens de workshop al jouw teken- en knutselvragen aan Jill. Dit is hét moment. 
  • Leg deze unieke ontmoeting met jouw tekenidool vast. Ontmoet Jill van 14.30 tot 15.00 uur tijdens Meet & Greet in het Rijk der Reuzen (olifantenstal) en ga met haar op de foto. Exclusief voor deelnemers van de workshop!  
  • Neem jouw tekening met trots mee naar huis. Dit kunstwerk is een blijvende herinnering aan deze toffe workshop én aan jouw bezoek aan de Wilde Wildlife Week. 

Tickets  

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en een echt tekentalent? Dan wil jij deze unieke tekenworkshop van Jill niet missen! Bestel vanaf 16 januari om 14.00 uur via deze pagina je tickets voor € 20,- p.p., er zijn maar een aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. De workshop vindt plaats in het dierenpark. Om mee te doen heb je, naast een geldig ticket voor workshop, ook een geldig toegangsbewijs voor DierenPark Amersfoort nodig: een geldig ticket of abonnement.