Koop je tickets

Warme Winteravonden

Laat je betoveren en beleef een wonderlijke winterwereld tijdens de Warme Winteravonden (27 december tot en met 30 december 2022 en 3 januari tot en met 6 januari 2023). Duizenden lichtjes, kerstbomen, foodtrucks, livemuziek en zelfs sneeuw! DierenPark Amersfoort is tussen 15.00 en 20.00 uur omgetoverd tot een extra sfeervol winterpark.

Deze kerstvakantie 

In de kerstvakantie verandert DierenPark Amersfoort in een winters wonderlandschap. Zodra de avond valt ontdek jij dat Koning Winter het Amersfoortse bos heeft omgetoverd tot een magisch winterwoud. Geniet tijdens jouw winterwandeling van stamppotten en oliebollen en swing je warm op de livemuziek.  

Bestel binnenkort jouw ticket voor € 18,50 p.p.!

Wat is er te doen? 

  • Het park is omgetoverd tot een magisch winterpark: duizenden lichtjes, kerstbomen en sneeuw  
  • Geniet van knisperende wintervuren en struin de winterse foodtrucks af. Geniet van glühwein, warme chocomelk, appelbeignets, stamppotten, oliebollen en meer winterse lekkernijen
  • Swing je warm op betoverende optredens met livemuziek op de pleinen
  • Speel de hoofdrol in het Wintersprookje en beleef een onvergetelijk avontuur tussen de dieren
  • Beleef de wonderlijke winterdierenwereld in het Woud: ontdek de magie van de Nederlandse natuur in de winter
  • Test jouw dierenkennis! Bij de entree krijg je een gratis winterspeurtocht. Ontdek alles over winterse dieren 
  • Bekijk de Magische Winterillusie. Pinguïns nemen het ijskoude paleis van de berberapen over… 
  • Stap in de Lichtjestrein en reis in Dickensstijl door de wonderlijke winterwereld  
  • Draai tussen 17.00 uur en 19.00 uur aan het Rad van de Eikelmuis op het Dinoplein. Doe jij een uitdagende opdracht of draai jij de gouden ster?  
  • Nieuw is de oud-Hollandsche snoepkraam. Bij de sfeervolle snoepkraam van de markante marktverkoper koop je de heerlijkste zoete lekkernijen voor jong en oud.

Gratis voor abonnementhouders 

Heb jij een abonnement op DierenPark Amersfoort? Dan mag je gratis naar binnen. In de kerstvakantie mag je op de Warme Winteravonden per betaald en geldig abonnement een introducé meenemen tegen een warme winterprijs van €16,50. Bestel je tickets binnenkort via de speciale introducéshop. Heb jij nog geen abonnement? Schaf deze aan en geef jezelf of een ander een jaar lang dierenplezier cadeau. 

Tickets met korting 

Ben jij er klaar voor om de Warme Winteravonden te bezoeken? Bestel binnenkort je tickets online voor € 18,50 p.p. (tot 30% korting) en laat de voorpret maar beginnen! Op = op.