Dierenpark Amersfoort
< Medewerkers

Entertainment Team

Acteertalenten gezocht! Ben jij een podiumdier, kun jij improviseren als de beste en weet jij kinderen aan het lachen te maken? Top, want wij zoeken per direct enthousiastelingen voor ons Entertainment Team.

Wat ga jij doen?

Elke schoolvakantie organiseren wij evenementen waar we een enthousiaste poule van entertainers voor inzetten. Laat in je motivatiebrief weten welke van onderstaande rollen het best bij jou past. Je kunt deze ook combineren.

  1. Jellow & Friend

Jellow is de grote, gele beer die in ons park rondloopt. Samen met zijn maatje doet hij niets liever dan grapjes uithalen en nieuwe vrienden maken in het park. Actief, een tikkeltje ondeugend en dol op honing: kruip jij in de huid van deze vrolijke vriend?

  1. Presentator

Krijg jij mensen zo ver dat zij bij het Heftige Happenrad stierenballen eten? Of laat jij teams strijden om te kijken wie de meeste dierenkennis heeft? In jouw rol als presentator hangen kinderen aan je lippen als jij een quiz presenteert of een show neerzet. Jij improviseert erop los, speelt goed in op het publiek en blijft van begin tot het eind enthousiast.

  1. Acteur

Verander in een stoere Dinobeveiliger en neem kinderen mee op avontuur in een bos vol grommende dino’s. Of stroop je mouwen op en hang de boerenknecht uit. Van dappere boswachter tot verstrooide poepprofessor: jij leeft je helemaal in in je rol en zet jouw typetje zo goed neer dat de kinderen niet eens doorhebben dat je een acteur bent.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent enthousiast en communicatief erg sterk.
  • Je kunt goed met kinderen opschieten en neemt hen graag mee op avontuur.
  • Jij weet hoe je een show neerzet, kunt mensen motiveren en op hun gemak stellen.
  • Je hebt entertainmentkwaliteiten en kunt je goed inleven in je rol; improviseren zit in je bloed.
  • Je hebt een theaterachtergrond (pré).
  • Je bent flexibel inzetbaar tijdens schoolvakanties en in de weekenden. Als je wilt, kun je jouw werk in het Entertainment Team uitbreiden met algemene werkzaamheden in het park (bijvoorbeeld in de horeca, als treinmachinist op de Berenboemel of in de winkeltjes).

Wie zijn wij?

DierenPark Amersfoort is een bijzondere familiebedrijf met betrokken medewerkers. Wij laten kinderen graag zien hoe mooi de dierenwereld is en samen hebben wij de ambitie om de meest kind-georiënteerde dierentuin van Nederland te zijn. Al onze medewerkers beschikken over het dierenpark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel, Zorgzaam. Dit DNA wordt elke dag ingezet om bezoekers een topdag te bezorgen tussen de dieren.

Herken jij je in het profiel en popel je om te solliciteren?

Solliciteer nu!

 

Je krijgt bericht als je uitgenodigd wordt voor de speeddate. De speeddate is op vrijdag 26 juli 2019 van 15.00 tot 18.00 uur. Kom je door de speeddate heen, dan word je uitgenodigd voor de introductiedag op woensdag 31 juli. Houd deze data vrij in je agenda.

....