Dierenpark Amersfoort
< Medewerkers

Teamlid Contactteam

Ben jij een enthousiast en gastvrij persoon, die houdt van contact met mensen? Kun jij je goed inleven in anderen en ben jij communicatief sterk, mondeling én schriftelijk? Lees dan verder! Wij zijn vanaf september op zoek naar een Teamlid Contactteam (minimaal 16 uur per week).

Het Contactteam richt zich op alle communicatie met bezoekers. Dit gaat om telefoontjes, e-mails, reacties op social media of handgeschreven brieven. Samen met dit team zorg je voor de juiste tone of voice.

WIE ZIJN WIJ?

DierenPark Amersfoort is een bijzonder familiebedrijf met betrokken en enthousiaste medewerkers. Wij laten kinderen graag de schoonheid van het dierenrijk zien en samen hebben wij de ambitie om de meest kind-georiënteerde dierentuin van Nederland te zijn. Al onze medewerkers beschikken over het dierenpark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel, Zorgzaam. Dit DNA wordt elke dag ingezet om bezoekers een topdag te bezorgen tussen de dieren.

WAT GA JE DOEN?

 • Je reageert namens DierenPark Amersfoort op vragen, reacties en inhakers van bezoekers die binnenkomen via social media.
 • Je beantwoordt bezoekersvragen via de mail.
 • Je beantwoordt telefoontjes van bezoekers.
 • Je zoekt naar oplossingen als er klachten binnen komen via de e-mail of telefoon.
 • Je beantwoordt post van bezoekers.
 • Je reageert op sponsorverzoeken.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als medewerker van het Contactteam heb je een grote verantwoordelijkheid. Je bent hét aanspreekpunt voor (potentiële) bezoekers en het is dus belangrijk dat je het dierenpark-DNA uitstraalt. Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift.
 • Je hebt een vlotte pen en kunt creatieve teksten schrijven. Ook weet je een gevoelige boodschap op de juiste manier over te brengen.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bent vier dagen in de week beschikbaar om ingepland te worden. Hiervan zul je minimaal 16 uur per week ook daadwerkelijk ingepland worden. De andere uren kun je ingezet worden voor andere werkzaamheden in het park, zoals in de restaurants of winkeltjes.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met social media en je bent je bewust van de impact van social media op bedrijven.
 • Je hebt commercieel inzicht en je weet hoe je de bezoekers goed kunt helpen.
 • Je kunt en wilt je te allen tijde verplaatsen in de bezoeker, wie het ook is en hoe uiteenlopend de reactie of klacht ook is. Dit alles met in je achterhoofd: help ik hiermee de persoon én communiceer ik het juiste voor DierenPark Amersfoort?
 • Je bent klantgericht en kunt snel schakelen.
 • Je bent flexibel beschikbaar binnen de openingstijden van het Contactteam.
 • Je hebt de nodige dierenkennis om de bezoekers te helpen met hun vragen (pré).

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

’s Ochtends vind je een handgeschreven brief in je postvakje, van een meisje dat haar spreekbeurt over tijgers houdt. Jij schrijft een leuke brief terug met meer informatie en start daarna je computer op. Via social media stuurt iemand die het park heeft bezocht een klacht, die direct bij jou binnenkomt. Jij schrijft een passende reactie en vraagt om een telefoonnummer. Daarna bel je diegene op om te achterhalen wat het probleem precies is en je lost het direct op. Intussen zijn er meer berichtjes via social media binnengestroomd. Elk berichtje beantwoord je binnen een halfuur en intussen neem je de telefoon op. Nog even de laatste e-mails bijwerken en jouw dag zit er weer op. Jij hebt vandaag weer veel tevreden bezoekers geholpen.

EVEN PRAKTISCH …

 • Het Contactteam is elke dag van 8.30 tot 20.00 uur bereikbaar. Diensten zijn acht uur per dag. Houd er rekening mee dat je dus ook in de avonden en tijdens weekenden en feestdagen ingezet kunt worden.
 • Wij hebben de voorkeur om de functie van het Contactteam te laten combineren met werkzaamheden op een andere afdeling, zoals in de horeca of winkeltjes. Tijdens het gesprek wordt hier meer over duidelijk.

HERKEN JIJ JE IN HET PROFIEL EN POPEL JE OM TE SOLLICITEREN?

Solliciteer nu!

 

Je krijgt bericht als je uitgenodigd wordt voor de speeddate. De speeddate is op dinsdag 23 juli 2019 van 15.00 tot 18.00 uur. Kom je door de speeddate heen, dan word je uitgenodigd voor de introductiedag op dinsdag 30 juli. Houd deze data vrij in je agenda.

....