Dierenpark Amersfoort
< Medewerkers

Commercieel Manager & Lid MT

Heb jij een frisse blik, neus voor zaken en hart voor de dierenwereld? Zit leiderschap jou bovendien in het bloed? Solliciteer dan voor deze nieuwe uitdaging. Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Commercieel Manager & Lid MT.

WIE ZIJN WIJ?

DierenPark Amersfoort is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Wij laten kinderen graag de schoonheid van het dierenrijk zien en samen hebben wij de ambitie om de meest kind-georiënteerde dierentuin van Nederland te zijn. Al onze medewerkers beschikken over het dierenpark-DNA: Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel, Zorgzaam. Dit DNA wordt elke dag ingezet om bezoekers, jaarlijks zo’n 900.000, een topdag te bezorgen tussen de dieren.

WAT GA JE DOEN?

De commercieel manager maakt onderdeel uit van het zeskoppige Management Team van DierenPark Amersfoort. Het MT is eindverantwoordelijk voor het besturen van het park. De leden hebben ieder een portefeuille op basis van hun kennis en achtergrond.

Als Commercieel Manager draag je zorg voor het ontwikkelen én aansturen van de afdelingen Horeca, Retail, Gastenservice en Feesten & Vergaderen. Dit doe je op zo’n manier dat er een open en gastvrije sfeer is onder medewerkers en zij onze bezoekers een topbeleving kunnen geven. Zo draag je bij aan het bedrijfsresultaat van het park. Bij het ontwikkelen van de afdelingen zijn innovatie, ondernemerschap, gastvrijheid en plezier in het werk kernbegrippen. Omdat het om een nieuwe functie gaat, heb je de vrijheid om deze verder in te richten en vorm te geven.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Je hebt een commerciële opleiding afgerond op HBO-niveau (bijv. Hogere Hotelschool) en hebt minimaal acht jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie (waarvan minimaal twee jaar in de Horeca). Ervaring in de vrijetijdsindustrie is een pré.
  • Je bent creatief, innovatief en ondernemend met een natuurlijke leiderschapsstijl. Je kunt op een autonome manier de afdeling leiden naar een optimaal resultaat en neemt daarin automatisch een voorbeeldrol aan.
  • Je hebt een proactieve houding en een goed ontwikkelt empathisch vermogen.
  • Je hebt een transparante, open manier van communiceren. Je denkt graag en makkelijk ‘out of the box’ en ziet vooral kansen en nieuwe mogelijkheden.

WAAROM HOEF JE GEEN SECONDE TE TWIJFELEN?

  • Jij komt terecht in een bijzonder familiebedrijf waar mensen met hun hart werken en jij je midden tussen de dieren bevindt.
  • Je levert een mooie bijdrage aan een ambitieuze, succesvolle organisatie die hard aan het groeien is. Je krijgt bij ons de kans je talenten verder te ontwikkelen.
  • Natuurlijk ontvang je uitstekende, marktconforme voorwaarden en de mogelijkheid om op korte termijn te starten.
Solliciteer nu!

 

Je kunt op de vacature reageren tot 1 september 2019. Na deze datum zullen wij de selectie van de reacties oppakken en hoor je meer van ons.

WIL JE MEER WETEN?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met HR-manager Fiet Verdonck, via telefoonnummer 033-4227107.

 

....