Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Warme Winterweken

In de kerstvakantie is ons dierenpark omgetoverd tot een betoverend winterpark tijdens de Warme Winterweken. Glijd van de sleebaan, geniet van warme chocolademelk en ontdek de dieren in een park met duizenden lichtjes, kerstbomen en zelfs sneeuw. Beleef deze vakantie met je gehele gezin onvergetelijke momenten in DierenPark Amersfoort.

Winterse betovering!

Oneindig veel lampjes leiden je langs leeuwen, olifanten en… de sleebaan! De apen kijken je vol verbazing aan als je naar beneden roetsjt vanaf het topje van de ijsschots. Iets verderop ga je in een winters decor op de foto met je papa, mama, broertjes en zusjes. In het Woud, waar onder andere de wolven en dassen leven, verwarmt Koning Winter je hart met al het moois dat de natuur ons biedt.

KOOP JE TICKETS

Wat kun je verwachten?

  1. Een wonderlijk dierenpark in winterse sferen
  2. Sneeuw gegarandeerd
  3. Voldoende verwarmde zitgelegenheden
  4. Speciale route om de dieren binnen te ontmoeten
  5. Een sleebaan om snel vanaf te roetsjen
  6. Een Magisch Winterwoud vol betovering
  7. Een rit in de fonkelende Lichtjestrein

Veilig Samen Uit

Ook tijdens de Warme Winterweken beleef je in DierenPark Amersfoort samen een veilig dagje uit. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina om te zien hoe je je dagje veilig beleeft binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.

Nieuw: avondopenstelling met korting

Tip! Tijdens elf avonden is het park extra lang (20.00 uur) geopend. Als het donker wordt, ziet het park er nóg magischer uit. Betoverende lichtjes, lekker eten en gezellige muziek maken een avondbezoek onvergetelijk. Reserveer je op deze dagen vanaf 15.00 uur, dan ontvang je een korting van 6,50 euro.

Koop je tickets online

Ben jij er klaar voor om DierenPark Amersfoort te bezoeken in de kerstvakantie? Reserveer en koop je tickets online en laat de voorpret maar beginnen. 

KOOP JE TICKETS
....