Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

11:00 uur - 11:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees

12:00 uur - 12:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de kamelen

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

15:00 uur - 15:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de reuzenschildpadden

Download de app voor details

< Parkagenda

Warme Winteravonden

Tijdens de Warme Winteravonden (27 t/m 30 december ) is ons park extra lang open en stap je in een magisch dierenpark vol knapperend kampvuur, heerlijke lekkernijen en hartverwarmende muziekoptredens. Zodra de schemering valt, wordt het park nóg sprookjesachtiger. Wandel rond tussen duizenden lichtjes en al snel weet je niet meer wat echt is of een wonder.

Stamppot en glühwein

Warm je op tussen de kerstbomen en laat je verleiden door de geuren van stamppotten, oliebollen, glühwein en nog veel meer lekkers. Tijdens de Warme Winteravonden staan jou de meest bijzondere verrassingen te wachten. Bij Sleebaan de Pinguïn-duik roetsj vanaf een ijzige ijsschots samen met de pinguïns naar beneden. Als je verder loopt, ontdek je dat Koning Winter het Woud omtovert tot Magisch Winterwoud. Op het Boerenerf vertelt de knorrige meneer Scrooge het Wonderlijke Winterverhaal van DierenPark Amersfoort. Laat je betoveren door een schouwspel van licht, geluid en magische effecten zodra de avond valt.

Koop je kaartje online

Verwonder je samen tijdens de Warme Winteravonden van 27 t/m 30 december. Voor maar € 12,50 kun jij tussen 16.00 en 20.00 uur het park in. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar. Houd onze website in de gaten!

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort

....