Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

11:00 uur - 11:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees

12:00 uur - 12:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de kamelen

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

15:00 uur - 15:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de schildpadden

Download de app voor details

< Parkagenda

Warme Winteravonden

Tijdens de Warme Winteravonden (27 t/m 30 december ) is ons park extra lang open en stap je in een magisch dierenpark vol knapperend kampvuur, heerlijke lekkernijen en hartverwarmende muziekoptredens. Zodra de schemering valt, wordt het park nóg sprookjesachtiger. Wandel rond tussen duizenden lichtjes en al snel weet je niet meer wat echt is of een wonder.

Stamppot en glühwein

Warm je op tussen de kerstbomen en laat je verleiden door de geuren van stamppotten, oliebollen, glühwein en nog veel meer lekkers. Tijdens de Warme Winteravonden staan jou de meest bijzondere verrassingen te wachten zodra de avond valt. Bij de Sleebaan roetsj je vanaf een ijzige ijsschots samen met de pinguïns naar beneden. Als je verder loopt, ontdek je dat Koning Winter het Woud omtovert tot Magisch Winterwoud. Luister naar de knorrige meneer Scrooge die het Wonderlijke Winterverhaal vertelt van DierenPark Amersfoort en laat je tijdens de Winterillusies betoveren door een fabelachtig samenspel van licht, geluid en magische effecten.

Winterwandeling

Benieuwd hoe de dieren met warmte en kou omgaan? Ga tijdens de Warme Winteravonden met onze gidsen mee op pad, zij vertellen jou er alles over. De route voert langs de dieren en naar verschillende binnenverblijven waar je lekker op kunt warmen. Haal je gratis ticket bij onze winkel Apegoed op de dag van je bezoek. De winterwandeling vindt elke dag van de Warme Winteravonden plaats om 12.00, 14.00, 16.00, 17.00, 18.00, 18.30 en 19.00 uur. Ook de rest van de kerstvakantie is er twee keer per dag een winterwandeling, met uitzondering van 1 januari.

Koop je kaartje online

Verwonder je samen tijdens de Warme Winteravonden van 27 t/m 30 december. Voor maar €12,50 kun jij tussen 16.00 en 20.00 uur het park in.

Ben je abonnementhouder? Dan mag je gratis naar binnen op de dag dat je abonnement geldig is en mag je per geldig abonnement één introducé meenemen na 16.00 uur! Je hoeft vooraf geen kaartje te bestellen.

Lees ook even de praktische informatie over de Warme Winteravonden.

....